Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Майбутній Apple Pencil може отримати підтримку Find My

Майбутній Apple Pencil може отримати підтримку Find My

У свій час кожен втрачав улюблений олівець або ручку, а от втрата дорогоцінного стилуса — це справжній біль. Нещодавно ми вже розповідали про те, що робити, якщо ви втратили Apple Pencil. І скоріш за все розробники також не один рік роздумують над цією проблемою.

Нещодавно команда фахівців з Купертіно подала патентну заявку, яка описує, як можна використати акустичні резонатори, щоб Apple Pencil міг сповіщати користувача про своє місцезнаходження.

купити новий оригінальний Apple Pencil вигідно в Україні

Пошук може працювати за схожою технологією до Find My, щоб знайти загублений iPhone, iPad або Mac. Користувач запускає програму Find My і переходить до розділу «Пристрої», а Bluetooth (який Pencil використовує для підключення до iPad) буде використовуватися для визначення його розташування. Потім користувач може натиснути на "Олівець" на карті Find My, і він відтворить звук і завібрує.

Оскільки конструкція Pencil не передбачає динаміка, Apple у процесі розробки спеціальних акустичних резонаторів. Відповідно до патенту, резонатори будуть розташовані у верхній частині Pencil, під кришкою, в якій розміщено тактильний модуль.

Apple наразі має дві версії Pencil, і перший Pencil, і Pencil 2-го покоління не мають можливості видавати звук. Судячи з патенту Apple, немає способу додати таку функцію до цих олівців у програмному забезпеченні. Для цього потрібне нове технологічне оснащення, яке стане частиною абсолютно нового Pencil, який компанія випустить у майбутньому.

купити оригінальний Епл Пенсіл дешево в Україні