Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple та Stüssy представляють ексклюзивні Beats Studio Pro

Apple та Stüssy представляють ексклюзивні Beats Studio Pro

Apple, у власності якої знаходиться компанія Beats, анонсувала випуск лімітованої серії навушників Beats Studio Pro у співпраці з відомим брендом вуличного одягу Stüssy. Ця унікальна колаборація поєднує в собі елементи сучасного стилю та ностальгії за електронікою 1990-х років. Нова модель навушників виділяється своїм дизайном: бежевими чашками та чорною оббивкою з логотипом Stüssy.

Beats Studio Pro, вперше представлені у липні 2023 року, відомі своїми стандартними кольоровими варіантами — чорним, темно-коричневим, темно-синім та пісочним. Ці накладні навушники пропонують передові технології, такі як активне шумоподавлення, підтримку просторового звуку, швидке підключення до пристроїв Apple та Android, зарядку через USB Type-C і до 40 годин автономної роботи.
Apple та Stüssy представляють ексклюзивні Beats Studio Pro


Beats Studio Pro підключаються до джерела звуку за допомогою бездротової технології Bluetooth 5.3, через провідне з'єднання USB Type-C або через стандартний роз'єм для навушників 3,5 мм.

Ця особлива серія навушників Beats Studio Pro буде доступна для покупки у США за ціною $349,99 з 15 грудня. Для порівняння, стандартну версію Beats Studio Pro, яка відрізняється лише дизайном, можна придбати за ціною $179,95.