Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що нового для CarPlay в iOS 17?

Що нового для CarPlay в iOS 17?

Функція CarPlay не привернула особливої ​​уваги під час основної доповіді WWDC, але програмна платформа на базі iPhone отримала кілька нових функцій з iOS 17, включаючи підтримку SharePlay у програмі «Музика» та доступність зарядних станцій для електромобілів у реальному часі.

Підтримка SharePlay у програмі «Музика» дозволяє всім пасажирам автомобіля контролювати, яка музика відтворюється на їхніх власних пристроях, навіть якщо вони не мають підписки на Apple Music. Основний користувач може ініціювати сеанс SharePlay із CarPlay.

Що нового для CarPlay в iOS 17?


Apple Maps тепер надає водіям електромобілів інформацію про доступність зарядки в режимі реального часу для бажаної зарядної мережі, і ця функція поширюється на додаток Maps на CarPlay, що дозволяє легко знаходити доступне місце для зарядки під час руху.

CarPlay також містить новий інтерфейс для відповіді на повідомлення, як видно на цьому знімку екрана, яким поділився блогер та інсайдер Вілл Сігмон:

Що нового для CarPlay в iOS 17?

Нові функції CarPlay автоматично стають доступними після оновлення iPhone до iOS 17. Оновлення програмного забезпечення буде опубліковано пізніше цього року для iPhone XS і новіших моделей, а наразі воно доступне в бета-версії для розробників.

Триває очікування наступного покоління CarPlay, про яке Apple анонсувала на WWDC 2022. Apple заявила, що перші транспортні засоби з підтримкою CarPlay наступного покоління будуть оголошені наприкінці 2023 року, тому більше деталей буде надано в найближчі місяці.

Нові функції, представлені минулого року, включали інтеграцію з панеллю приладів автомобіля та клімат-контролем, підтримку кількох дисплеїв, вбудовану програму FM-радіо, віджети тощо.

Що нового для CarPlay в iOS 17?


Apple повідомила, що автовиробники, які зобов’язалися запропонувати нове покоління CarPlay у майбутніх автомобілях, включають: Acura, Audi, Ford, Honda, Infiniti, Jaguar, Land Rover, Lincoln, Mercedes-Benz, Nissan, Polestar, Porsche, Renault і Volvo.