Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що представили на жовтневому Apple Event?

Що представили на жовтневому Apple Event?

Жовтень може бути по-справжньому гарячим, адже прохолодний осінній вечір вдало “запалюють” творці з Купертіно. Цього року ми вже мали нагоду познайомитись зі свіженькими Apple iPhone 13 та iPhone 13 Pro. Справжньою зіркою став ультракомпактний iPad Mini 6, огляд та розпаковку якого можна переглянути на YouTube каналі Ябко.

Одним з найбажаніших подарунків під ялинку стане найміцніший годинник в історії компанії з Купертіно Apple Watch Series 7 та удосконалений Apple iPad 10.2.

А що ж цікавого ми побачили на другому осінньому Apple Event 2021? Розповідає і показує друг, який добре шарить у новинках від Apple :)

Тім Кук розпочав презентацію зі знайомства з розумними плейлистами в Apple Music та інтеграцією розумного помічника Siri. Окрім оновлених можливостей додатку — користувачі можуть обрати бажаний варіант підписки з нового списку.

Перший продукт, з яким ми знайомимось на жовтневому Apple Event став яскравий і кольоровий HomePod Mini. Що додали? Перше, що помічаємо — три свіжі кольори: жовтий, помаранчевий та морський синій. Мініатюрні розумні колонки отримали покращену опцію MultiRoom, завдяки якій ви можете відтворювати музику на кількох HomePod одночасно та навіть кликати сім’ю на вечерю за допомогою Siri.



Одразу ж після фірмової акустики Тім Кук та його команда знайомлять нас з третім поколінням Apple AirPods. У навушниках повністю переосмислений дизайн, а також встановлений адаптивний еквалайзер та технологія просторового звуку. І на додачу розробники подбали про збільшений час автономної роботи та “запас” заряду самого кейсу. Єдиний мінус — у даного покоління відсутня технологія шумопоглинання.



Кульмінацією події стало представлення нового покоління фірмових чипів Apple Silicone — M1 Pro та M1 Max. Дані моделі процесорів у три рази кращі та на 70% продуктивніші ніж минуле покоління. Нова версія macOS буде максимально оптимізована для продуктивної роботи нових процесорів. А ще однією родзинкою стануть графічні процесори на 16 та 32 ядра. Нові Mac на основі фірмових чипів — це абсолютно новий левел для справжніх профі!

Що представили на жовтневому Apple Event?


І на десерт розробники Apple презентували переосмислені моделі ноутбуків для професіоналів — MacBook Pro 16” та MacBook Pro 14”. Зовнішній вигляд нових маків став справжнім сюрпризом! Пропонуємо коротко ознайомитись з основними змінами та нововведеннями:

  • Підтримка технології ProMotion з частотою 120 Гц.
  • Симпатичний чубчик з вмонтованою камерою 1080р
  • Ще тонші бічні та верхні рамки дисплею.
  • Повернувся MagSafe, порт HDMI та SD-картрідер.
  • Зник TouchBar, а замість нього розміщені функціональні клавіші.
  • Автономність зросла до 17 годин у 14” варіанті, та до 21 години у 16”.
  • Доступна опція швидкої зарядки до 50% за 30 хвилин.

Потужність нового портативного комп’ютера від Епл справді вражає, а у поєднанні з топовими графічними можливостями та збільшеним часом автономної роботи — це справжній звір! Такому девайсу не страшні навіть найскладніші завдання, рендеринг, написання коду, монтаж відео чи ретуш.


Як зазначили представники компанії — новинки стануть доступними для замовлення вже найближчим часом. Отож, очікуємо на враження перших щасливих власників гарячих осінніх новинок та круті огляди від того самого друга, що шарить :)