Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Весняна презентація Apple відбудеться у березні

Весняна презентація Apple відбудеться у березні

Привіт, друзі! Довгоочікувана презентація Apple Inc. цілком можливо відбудеться вже в березні 2022 року. Як повідомляє відомий критик та аналітик Марк Гурман у своєму інформаційному бюлетені "Power On" на сайті Bloomberg, представники компанії планують провести захід у перших числах березня. Найбільша ймовірність, що подія пройде у Театрі Стіва Джобса в Купертіно вже 8 березня.

Що ми можемо побачити на презентації? Як повідомляють джерела, компанія вирішила взяти стрімкий старт для досягнення рекорду з запуску нових продуктів. Тому цієї весни ми побачимо новий бюджетний iPhone та оновлений iPad Air. 

Новий смартфон стане першим оновленням моделі iPhone SE за два роки. Розробники додадуть до нього підтримку мережі 5G, покращену камеру та швидший процесор. Кардинальних змін у дизайні не очікується. Оновлення iPad моделі Air заключатиметься у новому швидкому процесорі та підтримці 5G.

Інсайдери запевняють, що цієї весни нам також можуть показати новий Mac на основі фірмових чипів Apple. Яку саме модель готують для показу — поки невідомо, але багато джерел вважають, що мова про нове покоління iMac, що прийде на зміну 27-дюймовим моделям. А також, велика ймовірність того, що новинка буде орієнтована на професіоналів та зможе конкурувати з версією iMac Pro.

Отож, нам залишається чекати зовсім недовго, щоб нарешті познайомитись з новинками від кращих дизайнерів та розробників з Купертіно.

Весняна презентація Apple відбудеться у березні