Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

CES International 2020: Що цікавого?

CES International 2020: Що цікавого?

У Лас Вегасі набирає обертів вже традиційна міжнародна виставка технологічних досягнень CES 2020. Свої унікальні проекти, інноваційні розробки та напрацювання презентували такі корпорації, як: Apple, Intel, LG, Sony, Samsung, Satechi, Harman/Kardon та безліч інших. Команда Ябко у захваті від усіх представлених продуктів, тому вирішили поділитись найцікавішим разом з вами :)

Один з найпопулярніших виробників аксесуарів та периферії для техніки Apple — Satechi представили крутезну безпровідну зарядку під назвою Trio. Новий девайс здатний одночасно заряджати ваш iPhone, Apple Watch та AirPods 2 або ж версію Pro. І при цьому процес зарядки значно швидший ніж в аналогів, адже пристрій видає потужність у 24Вт. Дивимось ролик-презентацію, і можливо ви й собі забажаєте такий пристрій :)


Компанія Harman/Kardon, що відома нам завдяки своєму арсеналу акустичних систем з футуристичним дизайном, вирішила здивувати випуском лінійки безпровідних навушників Fly ANC. Чим вони особливі? Час автономної роботи складає близько 5-ти годин, а з кейсом підзарядки — до 15-ти годин. Навушники вдало впораються з такими випробуваннями, як дощ, піт чи інша волога. Окрім розкішного дизайну, вони можуть похизуватись ще й сенсорним керуванням та підтримкою голосових асистентів, що неймовірно зручно за будь-яких умов.

CES International 2020: Що цікавого?

Бренд ShiftCam, що створює аксесуари для iPhone та інших марок мобільних телефонів, показав на виставці ексклюзивні чохли та кейси. Один з виробів здійснив справжній фурор серед любителів мобільної фото та відеозйомки — чохол з 5-ма об'єктивами та адаптером з серії ProLens для фронтальної камери iPhone 11 Pro. Таке комфортне рішення дійсно варте уваги, адже об'єктиви завжди будуть у вас під рукою, і як бонус — ваш пристрій надійно захищений стильним кейсом.

CES International 2020: Що цікавого?

Корпорація Samsung цього року поставила ставку на штучний інтелект та роботів-помічників. Практично всіх гостей виставки зворушив мініатюрний помічник у формі кульки — Ballie, який вдало впорається з керуванням та контролем вашої системи "розумний дім". Окрім голосового керування, виробники ще й наділили робота здатністю "синхронізуватись" з вашим списком завдань по дому. Наприклад, зранку, Ballie може дати завдання системі відчинити штори, увімкнути телевізор або ж пральну машину. Такий собі BB-2, з всесвіту "Зоряних війн", у реальному житті :)