Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чи підійдуть чохли від iPhone 13 на iPhone 14?

Чи підійдуть чохли від iPhone 13 на iPhone 14?

Відколи корпорація Apple представила нову лінійку iPhone 14 та iPhone 14 Pro на початку вересня 2022-го року — одне з найпопулярніших питань серед користувачів стосувалось саме сумісності аксесуарів. Чи сумісні чохли iPhone 13 з iPhone 14? Чи підійде захисне скло від попередніх смартфонів для нових моделей? Який адаптер та кабель буде потрібно купити для нового Айфон 14?

Та вже з перших днів на офіційному сайті компанії були представлені нові варіанти фірмових чохлів для смартфонів 2022-го року. І з цього факту вже було зрозуміло, що кейси від лінійки iPhone 13 не будуть сумісними з варіантами чотирнадцятого покоління. Та все ж пропонуємо детальніше розібратись з сумісністю оригінальних аксесуарів Епл для Айфон.

Чи підійдуть чохли від iPhone 13 на iPhone 14?

Чи підійдуть чохли iPhone 13 до iPhone 14?

Якщо порівнювати зовнішній вигляд 13-тки та 14-тки — різниці вочевидь не помітить ніхто. Але вона є, і складає 0,0254 сантиметра :)

Та це не завадить вам приміряти улюблений кейс від Айфон 13 на новенький Айфон 14, і ми більш ніж впевнені, що він ідеально підійде. Отож, як такої потреби терміново купити чохол для Айфон 14 немає, лише, якщо вам припав до душі один з нових кольорів Apple Silicone Case або ж оригінальний Leather Case у нових відтінках.

Чи сумісні чохли iPhone 13 Pro з iPhone 14 Pro?

А от ситуація з флагманами трішки інша. Чохол для iPhone 13 Pro не підійде до iPhone 14 Pro, адже новинка трішки відрізняється за габаритами у висоту, ширину та глибину. Окрім цього загальна площа обʼєктивів та камери зросла у порівнянні з попередніми моделями, тому чохли для iPhone 13 Pro не будуть сумісні з моделями iPhone 14 Pro.

Чи підійде чохол iPhone 13 Pro Max до iPhone 14 Pro Max?

Найбільші флагмани iPhone 14 Pro Max також отримали нову версію оригінальних аксесуарів, що максимально точно відповідають параметрам. Тому рекомендуємо обрати та купити оригінальний чохол для Айфон на сайті мережі магазинів Ябко за максимально вигідною ціною та з можливістю доставки по Україні.

Який адаптер та кабель підійде до iPhone 14?

У моделях з лінійки iPhone 14 для зарядки використовується добре знайомий нам роз'єм Lightning. А це означає, що якщо ви вже маєте зарядний пристрій для iPhone — то можете сміливо ним користуватись. Для швидкої підзарядки відмінно підійде також оригінальний блок на 20Вт або зручний для вас пристрій, що підтримує стандарт MagSafe. Також, поки у комплекті все ще присутній оригінальний кабель.

Захисне скло для iPhone 14 та iPhone 14 Pro особливості сумісності

Захисне скло для iPhone 14 сумісне з iPhone 13 і навпаки. І для майбутніх щасливих власників велетенського iPhone 14 Plus у нас також є новина — для моделі підійде скло та плівка, що сумісна iPhone 13 Pro Max. Щодо нових флагманів — то розробники підготували для моделей з оновленою формою вирізу ще кращі та надійні варіанти захисту для екрана.