Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Хочете дивитись фільми на iPhone чи iPad безкоштовно? Легко!

Хочете дивитись фільми на iPhone чи iPad безкоштовно? Легко!



Якщо ви є власником iPhone чи iPad, то 100% думали про те, щоб переглянути фільм на своєму гаджеті. Адже це дуже зручно в дорозі або під час перельоту. Проте, завантажувати серіал або кіно на пристрій — це дуже тривалий процес. Додатків, за допомогою яких ви б мали змогу переглядати контент в хорошій якості, в App Store надзвичайно мало, тим паче, вони ще потребують оформлення платної підписки. А найгіршим є те, що усі новинки з'являються там, коли покази в кінотеатрах вже давно закінчились, про актуальність фільму вже можна й не говорити. Проте, ці правила поширюються не на всі сервіси. Нумо дізнаємось, що ж допоможе нам переглядати кіно в потрібному для нас місці та на підручному пристрої.


Хочете дивитись фільми на iPhone чи iPad безкоштовно? Легко!


Kinetoscope — якраз один із потрібних нам сервісів. Це пошукова система для відеоконтенту — перегляду серіалів, мультфільмів, фільмів та інших відеозаписів в режимі онлайн. База програми містить у собі велику кількість як новинок, так і фільмів, які вже давним-давно були в прокаті. Якщо, в силу вашого завантаженого графіка на роботі, або з інших причин, ви не встигли потрапити на показ фільму в кінотеатр — Kinetoscope забезпечить вам його перегляд в домашніх умовах. Каталог програми завжди оновлюється та слідкує за актуальністю контенту. При відкритті фільму, який вас цікавить, додаток надає його детальну характеристику — трейлер, постер, акторський склад, знімальна група та короткий опис. В одному місці ви отримаєте одразу всю необхідну інформацію. Також плюсом додатку є те, що він одразу рекомендуватиме вам схожі за жанром фільми.


Хочете дивитись фільми на iPhone чи iPad безкоштовно? Легко!


Переглядати відеоконтент можна навіть через стільникову мережу. Відмінне з’єднання, безперервне відтворення, легке користування плеєром. Ну і підтримка AirPlay, це просто як «вишенька на торті», адже лише в декілька натискань ви з легкістю можете транслювати фільм на телевізор.

Хочете дивитись фільми на iPhone чи iPad безкоштовно? Легко!

Вам більше не потрібно гуглити назву фільму та по кілька разів заходити на різні сайти для того, аби знайти гідну якість зображення. Тепер все знаходиться в одному додатку, а на те, щоб розпочати перегляд фільму, вам буде необхідно лише 15 секунд. Окремі колекції серіалів, мультфільмів та фільмів — арт-хаус, документальне кіно, колекція для сімейного перегляду, пізнавальні передачі та ще багато іншого. Ви обов’язково знайдете щось цікаве для себе.


Хочете дивитись фільми на iPhone чи iPad безкоштовно? Легко!


Зручна реалізація інтерфейсу та дизайну — для того, аби перейти в розділ закладок або переглянутих фільмів, вам необхідно натиснути лише одну кнопку. Kinetoscope — завантажити безкоштовно додаток, можна лише з сайту розробника. Працює програма на будь-якому iOS-гаджеті, це і робить його чудовим другом та надійним помічником у подорожі та не лише.