Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Стало відомо коли вийде iPhone 13 Apple Watch 7 і AirPods 3

Стало відомо коли вийде iPhone 13 Apple Watch 7 і AirPods 3

Відомий інсайдер та аналітик Марк Гурман поділився цікавою інформацією у своєму останньому бюлетені "Power On" у виданні Bloomberg. Нова замітка стосувалась очікувань та припущень щодо чергової презентації компанії Apple. Марк Гурман прочинив завісу таємниці, та поділився інформацією про можливі технологічні новинки від творців з Купертіно. Так що ж цікавого чекатиме нас цієї осені?

Як стверджує аналітик, цьогоріч за традицією ми побачимо свіженький iPhone 13 на базі нового покоління операційної системи iOS. Гурман вказує на те, що новий фірмовий смартфон від Apple стане логічним продовженням сучасних флагманів. На екстравагантні оновлення зовнішнього вигляду — очікувати не варто. Основну роботу розробники проведуть над вдосконаленням алгоритмів камери та добряче оновлять самі механізми.

Разом з iPhone 13 побачать світ новенькі навушники AirPods 3 та чергове покоління розумних годинників Apple Watch 7. Щодо цих позицій на просторах інтернет-ресурсів виникло чимало суперечок, адже користувачі не впевнені, що розробники зможуть здивувати. Якими новими опціями будуть оснащені ймовірні новинки аксесуарів від Apple — також не відомо.

Стало відомо коли вийде iPhone 13 Apple Watch 7 і AirPods 3

Велика ймовірність того, що у жовтні Тім Кук та його команда потішать нас новими моделями планшетів, як от практичні й портативні iPad mini 6 або Apple iPad 9. Новий "міні" планшет може отримати свіжий та лаконічний дизайн з портом USB-C та позбудеться кнопки "Home", а дев'яте покоління класичних iPad-ів отримає тонші рамки.

На що чекати у листопаді? Цілком можливо, що фанатів яблучної техніки потішать новими MacBook Pro з діагоналлю 14 та 16 дюймів. Звісно ж флагмани отримають оновлений процесор та операційну систему, а на додачу — більше портів. Як повідомляють інсайдери, користувачам варто бути готовими до рішення компанії позбутись інтерактивної смуги Touch Bar.

Та все ж є великий шанс, що дизайнери та інженери вирішать здивувати користувачів, та представлять щось абсолютно нове. Отож, готуємо попкорн та очікуємо на гарячі новинки.