Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як буде виглядати iPhone 14 і iPhone 14 Pro Max?

Як буде виглядати iPhone 14 і iPhone 14 Pro Max?

Як повідомляє інтернет-видання Bloomberg, у середу, 7 вересня, корпорація Apple планує першу осінню презентацію фірмових продуктів, серед яких — нові iPhone 14.

Джерела, близькі до компанії також поділились з інсайдерами інформацією про можливий старт передзамовлення вже 9 вересня, а перші замовлення потраплять до рук покупців ближче до 16 вересня. Звісно, що такі дати можуть бути актуальними для фанатів Епл у США та країнах "першої хвилі". Коли можна буде купити Айфон 14 в Україні — поки не відомо.

Чому саме середа 7 вересня, а не традиційний вівторок? Така дата фігурувала у внутрішньому листуванні між працівниками Apple. А також нестандартна дата проведення Apple Event 2022 може бути повʼязана з тим, що 5 вересня відзначається День праці, одне з найголовніших національних свят у Сполучених Штатах.

Загалом очікується, що в ході заходу нам покажуть чотири нові моделі iPhone 14: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Базова частина лінійки буде представлена варіантами: iPhone 14 та iPhone 14 Max (який прийде на заміну Mini). Флагмани ж залишаться зі звичною нам варіацією назви — iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

дизайн айфон 14 про макс


Яким буде дизайн Айфон 14?

Основна тема для обговорень у соціальних мережах — вигляд Айфон 14 та майбутні зміни у дизайні флагманів 2022 року. Очікується, що базові моделі отримають 6,1-дюймові екрани, тоді як iPhone 14 Max і iPhone 14 Pro Max — великі та ультраяскраві 6,7-дюймові екрани. Як неодноразово зазначали критики та інсайдери, 6,7-дюймовий iPhone 14 Max посяде місце найдоступнішої моделі в новій лінійці.

Важливо зазначити, що під час літньої події у рамках конференції WWDC представники компанії натякнули на вагомі зміни у роботі дисплея фірмових смартфонів та нові функції, які ми побачимо восени. Своєю чергою, інсайдери повідомляють, що секретна нова опція — це технологія Always On Display в iPhone 14 Pro та Айфон 14 Про Макс. На цю фішку користувачі чекали досить довго, і скоріш за все вона побачить світ вже цього року.

Серед інших цікавих фактів про майбутні базові та флагманські моделі фігурує інформація про кардинальне удосконалення основної камери до 48-мегапікселів та покращення для селфі-камери у вигляді автофокусу.

Також нам доведеться попрощатись з так званими "чубчиками" та "монобровками", і привітати симпатичні округлі вирізи, що нагадують "оченята" у верхній частині дисплея. Кнопки, розʼєми та динаміки у смартфонах Епл 2022 року залишаться на своїх звичних місцях, проте можуть змінитись розміри у більшу сторону.

Окрім того, iPhone 14, Pro і Max отримають топовий процесор A16 і оновлення iOS16. Відповідно завдяки такому потужному апгрейду внутрішнього оснащення новий Айфон отримає вагомий приріст продуктивності, автономності та енергоефективності загалом. Чи спонукають ці нововведення користувачів купити Айфон 14 Про Макс в Україні? Цілком можливо, адже кожен флагман Епл відкриває нові можливості в користуванні.

На заході очікується ще принаймні один важливий анонс, окрім Айфон 14 — розумний годинник Apple Watch Series 8, який за чутками зможе за лічені секунди виміряти температуру тіла. За даними інсайдерів, на одному рівні з основними моделями Watch Series 8 нам покажуть оновлений Apple Watch SE і оригінальний Pro варіант з покращеним захистом для екстремальних спортивних дисциплін.

вигляд айфон 14 про макс