Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Samsung розширює AI-функціонал у своїх смартфонах

Samsung розширює AI-функціонал у своїх смартфонах

Samsung оголосила про запуск оновлення прошивки, обладнаної можливостями штучного інтелекту, що має відбутися до кінця поточного місяця.

Оновлення One UI 6.1 з інтегрованим ШІ буде доступне для дев'яти моделей Samsung, зокрема для серій Galaxy S23, включно з Galaxy S23 Ultra та Galaxy S23 FE, а також для складаних моделей Galaxy Z Flip і Galaxy Z Fold 5. Також планшети серії Galaxy Tab S9, включаючи моделі Galaxy Tab S9+ та Galaxy Tab S9 Ultra, отримають це оновлення.

Samsung розширює AI-функціонал у своїх смартфонах


Серед особливостей штучного інтелекту, які будуть представлені в цьому оновленні, можна виділити функцію Circle to Search для пошуку інформації на екрані без переходу між додатками, ШІ в галереї для покращення фото, Live Translate для перекладу в реальному часі під час дзвінків, Note Assist — розумний помічник у блокноті, серед іншого.

Раніше Samsung вже представила моделі Galaxy A55 та A35 з інтерфейсом OneUI 6.1, які також отримають оновлення ШІ та підтримку протягом п'яти років.

Нові моделі Galaxy S24, S24+ та S24 Ultra міститимуть інструменти ШІ, розроблені на основі технології Gemini від Google, з можливістю перекладу телефонних дзвінків у режимі реального часу та декодування голосових повідомлень. Камери цих пристроїв будуть оснащені функціями ШІ для поліпшення якості зображень.