Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

7 нових можливостей iOS 11.3, які варто спробувати

7 нових можливостей iOS 11.3, які варто спробувати

1️⃣ Сортуйте відгуки, вибираючи додатки в App Store.

Тепер ви можете впорядкувати відгуки про програму в App Store на свій розсуд. Для цього перейдіть в меню «Оцінки і відгуки» і виберіть одну з можливостей сортування:
• найкорисніші
• найпозитивніші
• найбільш негативні
• найновіші 

2️⃣ Дізнайтеся розмір оновлення додатку перед завантаженням.

На iOS 11.3 і вище перед завантаженням додатку на вкладці «Оновлення» в App Store можна побачити обсяг інформації для скачування.

3️⃣ Дивіться музичні кліпи в Apple Мusic.

Тепер в Apple Music регулярно з'являються ексклюзивні відео, яких поки немає в інших джерелах, нові відеокліпи різноманітних жанрів на будь-який смак, відеоплейлисти з добірками тематичних записів, а також обрані по виконавцям і напрямками.

Щоб відкрити розділ з кліпами, перейдіть на вкладку «Огляд» в додатку «Музика», а потім торкніться кнопки «Відеокліпи». Зверніть увагу, що на iPad потрібно додатково торкнутися кнопки «Огляд» в лівому верхньому кутку екрану.

4️⃣ Переходьте до альбому і виконавця в «Музика».

Тепер, прослуховуючи трек, ви можете легко перейти до альбому, в якому він міститься, або до його виконавця. Для цього на екрані відтворення натисніть на назву треку і виберіть «Перейти до артиста» або «Перейти до альбому».

5️⃣ Спробуйте оновлену смарт-інверсію в ІОS.

Одним з нововведень iOS 11 став розумний режим інверсії, який робить світлі елементи інтерфейсу темними і навпаки. Завдяки йому пристрій можна комфортніше використовувати пізно увечері і в темряві.

6️⃣ 4 нові Animoji.

Animoji доступні на iPhone X завдяки камері TrueDepth. Вони копіюють міміку користувача, дозволяють записати невеликий відеоролик і поділитися ним через iMessage.

В iOS 11.3 набір поповнився 4-ма новими Animoji: ведмідь, лев, дракон і скелет.

7️⃣ Перевірте статус акумулятора свого іPhone.

В iOS 11.3 з'явилося спеціальне меню, яке допоможе визначити стан акумулятора iPhone 6 і більш сучасного смартфона. Ви знайдете його в «Налаштування»> «Акумулятор»> «Стан акумулятора (бета)».