Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

10 фішок у користуванні HomePod (Частина 2)

10 фішок у користуванні HomePod (Частина 2)

Привіт, ЯбкоДрузі! Ви вже мали змогу ознайомитись з першою частиною фішок у користуванні HomePod яку ми підготували. Якщо у вас залишились ще сумніви щодо покупки фірмової акустичної системи від Apple — то ми хочемо вас повністю позбавити від них. Отож, знайомтесь з другою частиною цікавинок про ХоумПод.

#1 Siri на зв’язку

HomePod може похизуватись шістьма мікрофонами, які мають напрочуд чутливий “слух”. Навіть якщо ви гукнете з сусідньої кімнати “Привіт, Siri” — розумна помічниця вас почує. Ще один момент — колонка почує вас, навіть якщо у той же момент вона відтворює музичні композиції на повній гучності. 

#2 У вас СМС!

Колонка від Apple має ще одну напрочуд корисну функцію. Так, як HomePod пов’язаний з вашим обліковим записом iCloud — вам не знадобиться щоразу шукати смартфон. Хочете перевірити нові повідомлення? Siri прочитає їх для вас. 

Та навіть у цьому випадку Apple не забули про свою політику безпеки і конфіденційності даних. Якщо ви далеченько від колонки, або ж взагалі не вдома — то з метою забезпечення приватності повідомлення зачитуватися не будуть. (Секрети мають залишатись секретами і спеціалісти з Купертіно про це подбали)

10 фішок у користуванні HomePod (Частина 2)

#3 Максимальна приватність

У HomePod є здатність подбати про приватність свого власника. Коли ви не вдома, члени вашої родини матимуть можливість слухати музику, запитувати про щось Siri. Та у них не буде змоги додати чи прочитати нагадування або дізнатись які події у вашому календарі.

#4 Легкість налаштування

HomePod та навушники AirPods мають однаковий принцип налаштування. Для конекту потрібно піднести до колонки свій iPhone, та почати процес налаштування. Сам процес складається з кількох максимально простих кроків.

Є один момент про який варто пам’ятати — це те, що перед налаштуванням ви маєте увімкнути двофакторну аутентифікацію і підключити свій акаунт iCloud. 

#5 AirPlay 2, Bluetooth 5.0

Корпорація Apple повідомила безліч деталей про функціонал та особливості колонки. Та практично не наголошувалось на способах передачі даних. Та нам вже відомо, що HomePod підтримує безпровідну технологію Bluetooth 5.0. Також після оновлення iOS 11.3 пристрій підтримуватиме AirPlay 2. Якщо у вас кілька колонок HomePod, що стоять у різних кімнатах, ви завдяки функції зможете відтворювати один плейлист одночасно на всі колонки.

10 фішок у користуванні HomePod (Частина 2)

Отож, підіб’ємо підсумки. HomePod — це поки єдиний гаджет Apple з категорії розумних колонок. Та можливостей і планів щодо його вдосконалення у корпорації ще багато. Тому ми можемо бути певні, що нас чекає ще багато сюрпризів. ЯбкоДрузі, ви також можете бути певні, що ми поділимось з вами найсвіжішими новинами про розумні колонки від Apple HomePod.