Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Абсолютно новий MacBook Air!

Абсолютно новий MacBook Air!

MacBook Air — Ми створили його з нуля


Історія MacBook Air почалась ще в 2008 році. Вже 10 років нас тішить ця легендарна модель, але настав час змін. Чесно кажучи, MacBook Air потребував змін вже доволі давно, оскільки його екран не оновлювався з перших версій цього Маку. Дизайн взагалі не змінювався. Це стильний “брусок” алюмінію, який був лише у кольорі  Silver та з TFT матрицею. Час, час змін! Зміни настали! Кардинальні зміни!

MacBook Air 2018 купить

— Retina.

В чотири разі більше пікселів, феноменальне розширення, безмежий контраст — перше, що приходить в голову при погляді на новий екран, а це далеко не все, що можна сказати про нього. Retina екран використовується у MacBook з 2012 року в Pro моделях, а в Air — ні, нажаль ні. Проте тепер все змінилось. Ми отримали те, чого так давно хотіли — якісне зображення, котре переверне ваше уявлення про якість “картинки”. Увесь текст виглядає на ньому як написаний на папері, очі скажуть вам “дякую” за таке. Дисплей відображає на 48% більше кольорів у порівнянні з попередником, тому всі зображення у ньому набувають нових барв.


Рамка дисплею зменшилась на 50%, а скло прикриває його від краю до краю, що створює ефект повного заглиблення. Завдяки цьому — MacBook Air виглядає як “старша” модель MacBook Pro, або як  MacBook (MacBook 12). Розмір екрану залишився 13.3", що є ідеальним для мобільного ноутбука. 

MacBook Air 2018 купити

Якщо коротко, то можна виділити наступні аспекти:

  • Рамки зменшились на 50%;
  • На 48% відсотків збільшилась кількість кольорів, що відображається!
  • Розширення складає 2560 х 1600 точок;
  • IPS матриця з LED підсвіткою.

— Новий рівень безпеки.

В MacBook Air теперь з'явились серйозні речі. Для розблокування пристрою тепер можна використовувати TouchID, для оплати покупок також TouchID. Нагадаю, що Touch використовується у моделях MacBook Pro with TouchBar, базові моделі без нього, а тут ми отримуємо все і зразу. Це серйозна заявка на новий рівень в "ультрабуках". Завдяки TouchID ви можете встановити доступ до окремих папок за вашим відбитком пальця.


MacBook Air 2018 Львів


Для захисту даних використовується використовують Apple T2 Security Chip. Це чип другого покоління, котрий розроблено спецально для Мак, щоб шифрувати усю інформацію, котра проходить через нього. Всі покупки, паролі — у безпеці. Завдяки цьому чипу тепер доступна команда "Привіт, Siri", а інформація на  SSD під надійним захистом T2.


— Керуй наче віртуоз.

Одна з головних змін MacBook Pro 2016 року була нова клавіатура "метелик". Повністю оновлена, нереально гучна, з мінімальним рухом клавіш, але було в ній щось таке, що користуватись іншими клавіатурами просто не хотілось. Так ось, MacBook Air 2018 року також має в арсеналі таку клавіатуру. Це перемога. Швидкість відклитку такої клавіатури вища. Набагато контрастніша підсвітка. 

MacBook Air 2018 Львов

Для керування курсором ми звикли використовувати TouchPad. Влансники Air звилки до нього. А що, якщо я вами скажу, що TouchPad  збыльшився на 20 відсотків? Ще й реагує на силу натискання. Ідеально відточений робочий інтсрумент.


— Швидкість роботи — наше все.

Звиклось, що в Air процесор середнього класу. Був середнього класу. Тепер тут встановлено двоядерний процесор Intel Core i5 8 покоління. Частота процесора стартує від 1.6 GHz та закінчується на відмітці в 3.6 GHz за допомогою технології TurboBoost. Завдяки цим технологіям — Mac OS Mojave працює ідеально та виконує усі завдання із максимальною швидкістю. Об'єм оперативної пам'яті складає 8GB, хотілось би 16GB, проте це вже рівень MacBook Pro. В кастомну версії MacBook Air можна встановити до 16GB RAM.


Накопичувач тут обмежений 128GB, або 256GB в стандартних комплектація, проте об'єм можна розширити до 1.5TB за допомогою кастомних конфігурацій. 

MacBook Air 2018 купити Львів

За графіку відповідає Intel UHD Graphics 617. Це інтегрована графіка, проте її швидкодії вистачить щоб працювати з фото і відео. Не в 4k звісно, проте це теж не погано. Навіть на старіших моделях MacBook Air можна було працювати з Final Cut X, на новіш — це стане набагато комфортніше. Варто зазначити, що за допомогою USB Type-C (TunderBolt 3) та OS X Mojave з'явилась підтримка зовнішніх відеокарт. Вмикаєте в Air RTX 2080TI і монтуєте 4k 120 FPS.


— Забудьмо про USB, все!

Ера USB завершилась, почалась ера USB (USB Type-C). Настав час, коли один кабель буде підходити до усіх пристроїв. Окрім iPhone, Apple Watch та інших пристроїв, де цього встановити не хочуть. Що дозволяє USB Type-C у зв'язці з підтримкою TunderBolt 3? Підключаємо перехідник (скажімо Satechi) і отримуємо заміть 1 роз'єму — USB, HDMI, MicroSD, SDcard, USB Type-C. Ідеально.

MacBook Air 2018 купить дешево

Підключаємо сюди фотокамеру, мишку, клавіатуру, термоядерний реактор і все працює ідеально. Швидкість до 40 Гбіт в секунду. Із "старих" роз'ємів залишився лише 3.5 мм роз'єм для навушників.


— Живіть по-новому!

MacBook Air покинув нас. На заміну прийшов новий MacBook Air. Він кращий у всьому. Retina-екран, оновлений процесор до останнього покоління, надшвидкий SSD та ідеальна операційна система. Створюйте, переглядайте, діліться усім за допомогою MacBook Air. Це гідний приємник класничого Еіра, що піднімає планку ультрабуків на новий, ще не звіданий, рівень! 


by Max Lyapota