Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple святкує 43-ій День Народження!

Apple святкує 43-ій День Народження!

Згідно зі статистикою, майже кожна третя людина на планеті Земля має у користуванні хоча б один з продуктів бренду Apple, будь то ноутбук чи моноблок, смартфон, фірмовий годинник, або планшет. Схоже, що у планах компанії Apple — максимальна присутність на світовому ринку діджитал технологій. Та й користувачі не проти, адже продукція якісна, сучасна та з добре продуманим дизайном. Варто відзначити, що Apple перебуває в рейтингу 10 брендів, яким найчастіше віддає перевагу молодь.

Apple святкує 43-ій День Народження!

Свою історію бренд розпочав у далекому квітні 1976 року у Каліфорнії з ініціативи ентузіастів: Стіва Джобса, Стіва Возняка та Рональда Вейна. Починалось все, як виробництво моніторів для комп’ютерів. Та з початком нового тисячоліття виробництво набуло нових обертів, запустили у продаж iPod, iPhone, iPad, Watch.

Серйозно спеціалісти з Купертіно підійшли і до лінійки комп’ютерів: MacBook, iMac, MacMini — мабуть, зараз складно уявити бізнесмена без фірмового ультрабука або ж відеоредактора без гігантського та комфортного моноблока.

Apple святкує 43-ій День Народження!

Перед весняною презентацією 2019-го року транслювали ролик, який коротко зачіпає основні аспекти історії та головні досягнення спеціалістів корпорації. Пропонуємо й вам переглянути його :)


Весняна презентація показала, що корпорація готова стрімко рухатись та активно розвиватись у нових напрямах та дивувати своїх фанатів. Отож, ми очікуємо цікавих новин, неочікуваних релізів та ще крутіших продовжень вже улюблених лінійок. 

Apple — це Ябко! І ми щасливі бути частинкою успішної історії бренду зі світовим іменем. Так тримати, Apple!