Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Порівняння Apple Watch Ultra 2 та Ultra: головні відмінності

Порівняння Apple Watch Ultra 2 та Ultra: головні відмінності

Оригінальний смарт-годинник Watch Ultra, анонсований у вересні 2022-го року, став ключовим пристроєм у франшизі розумних годинників від Apple. Тодішня новинка отримала безліч корисних “фішок”, зокрема титановий корпус, великий, яскравий дисплей, покращений час автономної роботи та надійний дизайн, орієнтований на мандрівки та екстремальний відпочинок.

Ультра показав користувачам, що в Купертіно ще готові експериментувати та змінювати концепцію створення нових девайсів, і це повернуло віру в бренд у багатьох та вилилось в небачену популярність нових Apple Watch Ultra 2.

Порівняння Apple Watch Ultra 2 та Ultra: головні відмінності

Нове покоління цього унікального годинника було лиш питанням часу та не змусило довго чекати на себе. Анонсований разом із 15 поколінням iPhone, Епл Вотч Ультра 2 потрапить на вітрини магазинів вже 22-го вересня, повністю замінивши перше покоління Ультра.

Обидві моделі розділяють між собою багато спільних рис, тому ми пропонуємо поглянути на головні відмінності між ними, особливо враховуючи той факт, що оригінальний AW Ultra вже зняли з виробництва.

Порівняння Apple Watch Ultra 2 та Ultra: головні відмінності

Основні відмінності та нововведення в Watch Ultra 2

  • Дисплей Retina з піковою яскравістю 3000 ніт, що є найвищим показником серед усіх дисплеїв Епл
  • Збільшення до 64GB вбудованого сховища
  • Чип S9, створений на базі А15 Bionic. Використовує техпроцес, з 60% більше транзисторів та на 30% кращу продуктивність, ніж S8.
  • Синхронізація з HomePod‌. Елементи управління та рекомендації щодо відтворення виводяться на дисплей годинника.
  • Функція Precision Finding, яка дає візуальні та аудіо вказівки для пошуку втрачених iPhone 15-го покоління.
  • Процесор Ultra Wideband 2-го покоління (використовується для визначення положення в просторі, недоступна на території України).
  • Алгоритм голосового введення повідомлень вдосконалено на 25%.
  • Доступ Сірі до даних про здоров'я та тренування, автономне використання для алгоритмів, що не потребують даних з мережі.
  • Покращений 4-ядерний процесор машинного навчання Neural Engine з 200% збільшенням продуктивності.
  • Нова функція двократного підсилення яскравості ліхтарика через коронку Digital Crown.

Порівняння Apple Watch Ultra 2 та Ultra: головні відмінності

Підхід Епл до оновлень Watch Ultra нагадує Watch SE — новинка несе в собі мінорні зміни “начинки” та декілька ексклюзивних функцій та повністю замінює попереднє покоління, змушуючи охочих купувати вже друге покоління.

Підсумовуючи, хочемо сказати, що перелік оновлень Ultra 2 не надто вражає, і причин для переходу з оригіналу точно немає. А для всіх бажаючих вперше ознайомитись із сімейством Вотч Ультра склалась унікальна можливість замовити оригінальний Apple Watch Ultra вже сьогодні за зниженою ціною. Поспішайте, поки вони ще є у наявності на нашому сайті!

Порівняння Apple Watch Ultra 2 та Ultra: головні відмінності