Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чистка MacBook — перший крок, щоб уникнути несправності

Чистка MacBook — перший крок, щоб уникнути несправності

Улюблений MacBook став повільніше "думати"? Корпус нагрівається, а вентилятори шумлять так гучно, як ніколи раніше? Пора. Так, пора подбати про гаджет та принести його у сервісний центр Ябко у вашому місті. Адже рано чи пізно будь-якому пристрою потрібна профілактична чистка та діагностика задля уникнення негараздів чи поломок в майбутньому.

MacBook потребує чистки в середньому двічі на рік. Робота основного вентилятора системи охолодження пристрою провокує потрапляння всередину корпусу дрібних часток бруду та пилу. Тому систематичне очищення стає дійсно необхідністю.Чистка MacBook — перший крок, щоб уникнути несправностіБруд та пил не просто осідає на деталях вентилятора, але й порушує надходження необхідної кількості повітря в систему охолодження. Забруднення може стати причиною вигорання контактів, порушень в роботі материнської плати, відеокарти та процесора. Порушення роботи системи обдуву приводить до перегріву, шуму та зависання системи.

Чистка MacBook — перший крок, щоб уникнути несправності

При стандартному режимі експлуатації чистка MacBook та профілактика несправностей може здійснюватись навіть раз у рік. Проте, потреба в чистці виникає частіше коли пристроєм активно користуються не лише вдома, а й на природі чи на терасі кафе, якщо вдома є тваринки та діти, або ж якщо власник палить поблизу пристрою. Також варто частіше очищувати пристрій, якщо ви робите ремонт, або ж проживаєте у квартирі на першому поверсі будинку. Профілактика та чистка пристрою можуть вберегти вас від несподіваної несправності або вартісного ремонту чи заміни компонентів.Чистка MacBook — перший крок, щоб уникнути несправностіЩе один важливий момент — в жодному разі не варто здійснювати чистку самостійно. Це може привести до пошкодження дрібних елементів системи, що потягне за собою зовсім не дешевий ремонт. Рекомендуємо довіритись сервісному центру, в якому спеціалісти грамотно виконають профілактику та чистку відповідно до норм та стандартів. 

Чистка MacBook — перший крок, щоб уникнути несправності

Загалом процедура чистки MacBook складається з кількох етапів: 

— Розбирають ультрабук;
— Очищують плати, радіатор та кулери (за допомогою стисненого кисню та пензликів і щіточок);
— Видаляють залишки та замінюють термопасту на нову; 
— Очищують клавіатуру та корпус;
— Збирають пристрій. 

Отож, сервісний центр Ябко готовий прийти вам на допомогу і повернути до життя ваш MacBook. Якщо ж Вас цікавлять складніші ремонтні роботи — ви можете ознайомитись з прайсом на сторінці — Ремонт, та в зручний для вас час отримати консультацію менеджерів сайту ;)