Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Фотоможливості iPhone XR

Фотоможливості iPhone XR

Камера флагмана Apple iPhone XS вражає неймовірною якістю та яскравими кольорами світлин. Якість знімків подвійної камери схвально оцінюють не тільки користувачі-аматори, але й професіонали фотозйомки. Кожному з нас хочеться отримати максимально круті світлини, проте не кожен готовий віддати за інноваційну розкіш великі кошти. Спецалісти з Купертіно подбали про кожну з категорій користувачів і випустили бюжетний варіант з можливостями схожими на флагманські.

iPhone XR — який вважається молодшим пристроєм в лінійці моделей 2018-го року, отримав у свій арсенал лише один об'єктив. Але який! Виробник стверджує, що при вірних налаштуваннях та вмілому користуванні пристрій здатний створювати неймовірні кадри. Щоб підтвердити свої слова діями — компанія створила галерею знімків, які були зняті на «бюджетну» версію гаджета.

Звісно, що по-особливому акцентують увагу на портретному режимі гаджета від Apple. Функція портрету використовує ефект глибини та розмиття фону, імітуючи глибину різкості аналогічно допоміжному об'єктиву. Спеціалісти «яблучної компанії» вдало висвітлюють передові можливості ширококутного об'єктиву iPhone XR і забезпечують якнайкращу якість його фото за умов навіть низької освітленості. Дисплей iPhone XR є ідеальним видошукачем, плюсом є те, що Smart HDR має високу деталізацію у фотосесіяї які проводяться за складних  умов.