Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple оголосила про випуск Final Cut Pro та Logic Pro для iPad

Apple оголосила про випуск Final Cut Pro та Logic Pro для iPad

Команда розробників Apple здивувала фанатів несподіваним оголошенням про те, що Final Cut Pro і Logic Pro нарешті офіційно з'являться на фірмових планшетах Apple iPad. Як повідомили розробники — обидві програми з'являться на iPad в кінці травня.

Final Cut Pro — це професійне програмне забезпечення для редагування відео від Apple, яке досі було ексклюзивним для Apple Mac. Аналогічно, як і Logic Pro — професійна програма від Apple для редагування аудіо та створення музичних доріжок на компʼютерах Mac. 

Команда Apple заявляє, що і Final Cut, і Logic для фірмових планшетів iPad були розроблені з підтримкою сенсорного інтерфейсу, який перетворює iPad на ідеальну мобільну студію:

"Ми раді представити Final Cut Pro та Logic Pro для iPad, які дозволять авторам розкрити свій творчий потенціал по-новому та ще в більшій кількості місць, — сказав Боб Борчерс, віце-президент Apple з всесвітнього маркетингу продуктів.
"Завдяки потужному набору інтуїтивно зрозумілих інструментів, розроблених для портативності, продуктивності та сенсорного інтерфейсу iPad, Final Cut Pro та Logic Pro забезпечують ідеальну мобільну студію".

Протягом багатьох років Apple надавала версії iMovie та GarageBand лише для iPad, але ці інструменти не могли зрівнятися з аналогами професійного рівня, що були доступні для Mac. Натомість Apple звернулася до сторонніх розробників додатків, щоб забезпечити конкретні потреби користувачів iPad, які очікують від програмного забезпечення для редагування відео та аудіо більшої гнучкості та нових можливостей.

Отож з 23 травня Final Cut Pro та Logic Pro вперше будуть доступні на iPad. Хоча Final Cut Pro і Logic Pro є разовими покупками для Mac, обидві програми використовуватимуть формат передплати для версій, що працюватимуть на iPad.