Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Який iPad найкраще купити у 2023 році?

Який iPad найкраще купити у 2023 році?

На ринку представлено 4 різні лінійки планшетів Apple, кожна з яких продається зі стільниковим зв’язком або без нього, що впливає на ціну. Що вже говорити про різноманіття відтінків, процесорів, акумуляторів, функцій, додаткових аксесуарів.

Заплутатися в асортименті легко, тому варто розібратися, якому планшету для роботи та розваг варто віддати перевагу у 2023 році.


На яких моделях Apple iPad варто зупинитися?

Найдешевший варіант — гаджет 9-го покоління, презентований у 2021 році, з кнопкою «‎Додому» та 9,2-дюймовим екраном.

Сучасний базовий варіантпланшет 10-го покоління 2022 року випуску. Відрізняється великим 10,9-дюймовим екраном.

На черзі — iPad mini. Це найменший планшет від Apple — з екраном 8,3″. Попри компактний форм-фактор, він насправді потужніший, ніж стандартний iPad, завдяки процесору A15, який на покоління молодший, ніж A14 в попередньому гаджеті.

Далі в топі серед планшетівпродуктивний iPad Air з 10,9-дюймовим дисплеєм тонкий та маленький. При цьому комплектується процесором М1.

Професійна версія випускається у двох розмірах та з різною місткістю аж до 2TB. Моделі отримали процесор M2, водночас 11-дюймовий iPad Pro помітно відрізняється від 12,9-дюймового. Останній оснастили чудовим дисплеєм Liquid Retina XDR, який підтримує максимальну повноекранну яскравість 1 000 ніт. За необхідності підвищується до 1 600 ніт.

Кожен екран підтримує технологію ProMotion. Це означає, що частота оновлення дуже висока, тому користувачі мають змогу насолоджуватися плавністю ігрового процесу.

Який iPad найкраще купити у 2023 році?

Як правильно підібрати планшет?

Для 90% покупців вибір ґрунтується на співвідношенні ціни та якості. Іншим важливий розмір екрана, меншості — вага. Можливість отримати 256GB пам’яті може бути важливим критерієм, як і інтеграція Face ID або Touch ID. Нарешті, останні сумніви базуються на тому, чи купувати стільникову версію. Тож розгляньмо кожен з факторів детальніше та відшукаймо оптимальні гаджети.

Баланс між ціною та якістю

Випливає з індивідуальних можливостей конкретного покупця. Навіть 10,2-дюймовий iPad, випущений у вересні 2021 року, пропонує досить захопливі характеристики. Низька вартість пристрою у поєднанні з відмінною начинкою робить цей бюджетний планшет привабливим варіантом для середньостатистичного покупця. Трохи кращий варіант — iPad 10-го покоління.

Який iPad найкраще купити у 2023 році?

З’явилися:

  • 10,9-дюймовий екран;
  • 12-мегапіксельна задня камера;
  • процесор А14;
  • Підтримка мережі 5G.

Вартість iPad mini виправдовується оновленою мікросхемою A15, технологією True Tone, компактним розміром для легкого транспортування. Гаджет важить як книжка у твердій обкладинці, тому це прекрасний варіант для школярів та студентів.

Інвестувати в iPad Air на базі M1 варто, якщо потрібні функції для виконання складних задач. Така ж ситуація з лінійкою Pro, яка пропонує повний набір інструментів для професійних юзерів.

Який iPad найкраще купити у 2023 році?

Розмір та вага

Великий розмір екрана не обов’язково означає, що сам iPad набагато більший. Наприклад, iPad 9-го покоління отримав 10,2-дюймовий дисплей, який вміщується в блоці 250,6 x 174,1 x 7,5 мм. При цьому розміри iPad 10-го покоління становлять 248,6 х 179,5 х 7 мм, попри 10,9-дюймовий екран. Візуально розмір дисплея можна уявити так:

  • iPad mini — книга з м’якою обкладинкою;
  • iPad Air — книжка у твердому переплетенні;
  • iPad Pro — журнал.

Великий екран — найкраще рішення для захопливих розваг. Незалежно від того, чи користувач дивиться фільми або відпочиває за грою, це приємніший і насиченіший досвід. Якщо плануєте користуватися планшетом поза домом, у відпустці або в поїздках на роботу, або, можливо, шукаєте перший гаджет для дитини, iPad mini — найкращий варіант.

Який iPad найкраще купити у 2023 році?

Розмір сховища

Сітка варіюється від 64GB до 2TB. Пам’ятайте, що оновити сховище не можна. Пам’ять в основному використовується для зберігання музики, фотографій та відео. Якщо хочеться зберігати фільми або телепередачі, тоді потрібен великий обсяг — від 128GB.

Така ж ситуація з програмами та важкими іграми. Зберігати музику та світлини можна в iCloud, а керувати файлами — за допомогою комп’ютера. Тільки в такому випадку доцільно розглядати менше сховище.

Який iPad найкраще купити у 2023 році?

Кому підійде найпотужніший планшет iPad Pro?

Логічно, що професійні моделі швидші, ніж менші та бюджетні аналоги. За версією Pro йде лінійка Air, потім iPad mini та, нарешті, базовий планшет. Відповідні специфікації:

Програми для графічного дизайну, редагування відео та аудіо здатні краще працювати на процесорі M2, тому на перспективу краще купувати версію Pro. Якщо використовувати планшет для роботи з електронною поштою та серфінгу в мережі, вистачає базової або компактної моделі.

Який iPad найкраще купити у 2023 році?

Фінальні замітки щодо вибору iPad у 2023 році

Базовий iPad з 10,2-дюймовим дисплеєм — хороший варіант для новачків. Тепер його витіснив планшет на 10,9″, що пропонує кращі функції за вищою ціною. Оптимальний варіант для середньостатистичних користувачів — iPad Air (2022). Зупиніться на процесорі М1.

Компактний iPad mini — варіант для тих, кому важлива мобільність. Прекрасний маленький пристрій, однак доведеться пожертвувати захопливим користувацьким досвідом під час розваг. Професійні версії на основі М2 — вибір виключно для досвідчених програмістів, графічних дизайнерів, редакторів відео, саундмейкерів.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ