Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Який iPhone купити у 2023 році?

Який iPhone купити у 2023 році?

Корпорація Apple — новатор. Щороку команда представляє оновлений арсенал функцій та програмних доопрацювань. Згодом моделі старого зразка перестають оновлюватись. Аби залишатися в тренді та користуватися благами інновацій — придивіться до актуальних моделей Apple iPhone.

ТОП моделей iPhone у 2023 році

Зима 2023 — час для обновок. Команда Apple нещодавно представила новинки. Найближча презентація відбудеться у вересні. Список включає кілька актуальних моделей.

Спершу флагман. Потужний смартфон, що сподобається 95% користувачів. Наприкінці рейтингу — доступний за вартістю варіант з актуальними оновленнями.

iPhone 14 Pro Max

Хто зверне погляд? Любителі швидкісних ігор. Шанувальники високотехнологічних гаджетів. Ті, хто прагне найкращого.

Чим запам'ятається? Поки що найкращий варіант на ринку. Відрізняється дисплеєм 6,7”. Як і iPhone 14 Pro, працює на базі A16 Bionic. Вбудованого акумулятора вистачить на 29 годин під час перегляду відео та на 95 годин під час прослуховування треків.

За підтримки 20-ватного адаптера живлення заряджається за 30 хвилин на 50%. Сумісний з PowerBank MagSafe.

Який iPhone купити у 2023 році?

iPhone 14 Pro

Хто зацікавиться? Власники iPhone 11 і старіших моделей. Шанувальники стриманого зовнішнього вигляду. Цінителі апаратних та програмних родзинок.

Що нового? Флагман на ринку. Першим презентували на конференції корпорації Apple. Фішки:

  • Інноваційний дизайн з «динамічним островом»;
  • Захист за стандартом IP68;
  • 6,1-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц;
  • Грамотна інтерпретація Always On Display;
  • Синхронізація з магнітним конектором MagSafe;
  • Сканер LiDAR, вбудований у блок основних камер;
  • Фільмування в режимах ProWAR та Pro Sec;
  • Підтримка Emergency SOS та 5G;
  • Акумулятор 3200 мА*год.




iPhone 14 Plus

Кому припаде до душі? Користувачам, котрі по 5–7 годин працюють зі смартфоном. Любителям електронних книг та перегляду кіно.

Що змінилося? Зовнішньо й технічно схожий на iPhone 14. Лінійку представили вперше. Особливості:

  1. Дисплей 6,7”. Барвистий OLED-дисплей відтворює багато контенту. Плавне оновлення 60 Гц.
  2. Подвійна камера 12 + 12 Мп. Переосмислений «‎Нічний режим». Залучений нейродвигун. Підтримка відео 8К.
  3. Акумулятор 3279 мА*год. За словами розробників, вистачить на 26 годин відтворення відео.
  4. Функція Emergency SOS. Підвищує безпеку для користувача та його здоров'я.

Який iPhone купити у 2023 році?

iPhone 14

Кому сподобається? Початківцям. Користувачам, які вирішили замінити дуже старий девайс. Тим, кому не потрібна камера з «наворотами».

Що вражає? Серед переваг — дизайн, дисплей, процесор. Базовий варіант з палітрою на 5 відтінків і «динамічним островом», екраном 6,1'' з частотою оновлення 60 Гц, 6-ядерним чипом A15 Bionic.

Захищений за стандартом IP68. Підтримує бездротову магнітну технологію MagSafe, 5G, eSIM. Подвійну основну камеру 12 + 12 Мп поповнили корисними програмними алгоритмами.

Який iPhone купити у 2023 році?

iPhone SE (2022)

Кому підійде? Людям, яким не важливий громіздкий дисплей. Заміна гаджета, який швидко розряджається. Всередині — акумулятор 2018 мА*год.

Що цікавого? Компактний за розміром та оптимальний за ціною. Працює на 6-ядерній мікросхемі A15 Bionic. За фото та відео відповідає камера на 12 Мп.

Доопрацювали програмно. Додали функцію Deep Fusion. Підтримує бездротову зарядку + MagSafe. Працює з eSIM. Корпус захищений стандартом IP67. Розблокування — за допомогою кнопки Home та Touch ID.

iPhone 13 Pro Max

Кому принесе задоволення? Бізнесменам, фотографам, операторам, IT-фахівцям.

Що змінилося? В основі — A15 Bionic і нейронний двигун. За швидку відповідь та плавну гру відповідає 5-ядерний графічний процесор.

Великий 6,7-дюймовий дисплей з підтримкою True Tone та колірним охопленням за стандартом DCI-P3 якісно передає контент. Надширококутну камеру доповнили оновленим автофокусом. Сканер LiDAR розширює список можливостей.

Який iPhone купити у 2023 році?

iPhone 13 Pro

Кому сподобається? Тим, хто звертає увагу на дизайн та якість виконання деталей. В основі базової комплектації — алюмінієвий сплав. У цьому випадку — хірургічна сталь.

Що з начинки? Усередині — A15 Bionic. Зовні — основна система камер (12 + 12 + 12 Мп) з оновленою матрицею та яскравий 6,1-дюймовий дисплей з натуральною передачею кольору.



iPhone 13

Кому допоможе в житті? Людям, котрі розмовляють та спілкуються телефоном 24/7. Базова комплектація за такого сценарію працює 48 годин.

Що потішить? Розмір вбудованого сховища стартує від 128GB. Процесор A15 Bionic швидший та продуктивніший, ніж в iPhone 11. Команда додала стабілізацію при створенні відео. Завдяки покращеним модулям основних камер оновився «Нічний режим».

iPhone 13 Mini

Кому подарувати? Батькам та знайомим у віці, які звикли до компактних гаджетів.

Чим ощасливить? Дисплей 5,4'' — найкомпактніший на ринку. Не впливає на апаратний чи програмний аспект. Працює на A15 Bionic. Результат фільмування можна порівняти з iPhone 13.

Короткий гайд актуальних лінійок смартфонів Apple допоможе визначитися з вибором. У 2023 році важливо придивитися до обновок власникам серій iPhone 7 та 8.



iPhone 12 Pro Max

Хто оцінить? Ті, хто використовує смартфон для відпочинку та зв'язку з рідними, а не професійної діяльності.

Чим не поступається? Свіжий дизайн зі захисним склом Ceramic Shield. Дисплей такий же за діагоналлю, як iPhone 14 Pro Max або Plus. Робить знімки, котрі можна порівняти з iPhone 14. Великий сенсор основної камери. Зображення збільшується в 12 разів. Батарея — 3687 мА*год.

Короткий гайд актуальними лінійками смартфонів Apple допоможе визначитися з вибором. У 2023 році важливо придивитися до обновок власникам серій iPhone 7 і 8.

Який iPhone купити у 2023 році?

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ