Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Конфіденційність. Це — iPhone

Конфіденційність. Це — iPhone

Маркетингова кампанія Apple з питань безпеки та конфіденційності розширює свої рамки, і ми маємо змогу побачити нове відео на офіційному YouTube каналі корпорації.

Новий відеоролик має назву «Відповідь». На відео зображений молодий юнак підліткового віку, який заглядає в браузер на iPhone XR у пошуках відповіді та паралельно дивиться в дзеркало на свої вуса. Хлопець розмірковує — «На усіх сайтах пишуть, що починати голитись в 15 років — це нормально». Після чого кладе свій айфон на рушник, який лежить на тумбі поряд з умивальником, а на фоні звучить електричний триммер і на цьому, відео підходить до кінця.


Під час другої половини відео на екрані з’являється супровідний текст: «Safari відповідає вашим запитам у мережі. Тому, те що ви переглядаєте, має бути лише вашою справою. Конфіденційність — це iPhone». Саме тому, на при кінці відео зображено логотип компанії Apple з замком, який закривається.

Ідея відео полягає в тому, що не завжди користувачі хочуть або готові ділитися інформацією про запити в інтернеті, тому, що вони бувають надто особистими. Одразу під відео на YouTube ви можете знайти посилання на сайт Apple Privacy, на якому дуже детально показано позицію яблучної компанії щодо конфіденційності.