Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як вибрати і налаштувати циферблат на Apple Watch?

Як вибрати і налаштувати циферблат на Apple Watch?

Стильні та яскраві циферблати на оригінальних смарт-годинниках Apple Watch — це приємне та красиве доповнення до десятків корисних функцій, що доступні на розумних гаджетах від кращих фахівців з Купертіно. Яскравий сенсорний дисплей на відмінно виконує роль хронометра, а завдяки кастомним циферблатам ви можете вивести на екран флагманського Apple Watch Ultra або стильного Apple Watch Series 8 максимум корисної та потрібної інформації.

Розробники продумали до деталей розміщення віджетів, даних з додатків та показників, щоб ви змогли побачити усе важливе за лічені секунди. Та у багатьох користувачів початківців виникає питання: як настроїти циферблат на Apple Watch відповідно до побажань та особистих потреб. Команда Ябко приходить на допомогу з коротким гайдом.

як настроїти епл вотч

Як вибрати та кастомізувати циферблат на Епл Вотч?

Для того, щоб почати налаштування — спершу активуйте дисплей Apple Watch, піднявши запʼястя або натиснувши на колесо Digital Crown.

  • Торкніться та утримуйте палець на дисплеї.
  • Прогорніть ліворуч або праворуч, щоб вибрати циферблат.
  • Торкніться кнопки «Змінити».
  • Проведіть пальцем ліворуч або праворуч, щоб вибрати функцію.
  • Проверніть коліщатко Digital Crown, щоб обрати один з доступних параметрів.
  • За бажанням, можна змінити колір секундної стрілки або розміщення позначки.

як поміняти заставку на годиннику епл вотч
Проведіть пальцем вліво, щоб відредагувати доступні розширення для вашого циферблата. Наприклад, погода, активність, нагадування, показники здоровʼя або ж інші дані з встановлених програм. Торкніться потрібного параметра, щоб вибрати його, потім поверніть коліщатко Digital Crown, щоб переглянути доступні варіанти кастомізації.

як поміняти і настроїти циферблати в годинниках епл вотч

Коли ви закінчите — достатньо знову натиснути на коліщатко Digital Crown, щоб зберегти зміни. Ще раз торкніться циферблата, щоб встановити його як поточний. Вуаля, все готово! Завдяки кільком простим крокам ви зможете зробити користування вашим смарт-годинником Епл ще зручнішим і практичнішим. А завдяки широкому вибору циферблатів, які можна підбирати залежно від настрою та стилю — гаджет приноситиме не лише користь, а й радість :)