Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Огляд екосистеми Samsung

Огляд екосистеми Samsung

Створення домашньої екосистеми Samsung надає безперечні переваги для підвищення ефективності та зручності використання технологій, а саме це і є основною метою сучасної людини, яка звикла до максимального комфорту. Єдність пристроїв серії Galaxy, таких як смартфони, планшети, ноутбуки та інші гаджети, забезпечує максимальну інтеграцію і постійну синхронізацію даних, що своєю чергою сприяє легкому та швидкому доступу до особистого контенту на будь-якому з пристроїв, що знаходяться в екосистемі. Крім того, використання єдиної екосистеми вдома дозволяє керувати всіма підключеними пристроями з одного місця, що значно спрощує будь-які ваші щоденні завдання, а також суттєво підвищує продуктивність. Ось чому так важливо забезпечити тісний зв'язок між пристроями компанії. А отже варто детальніше розглянути саму екосистему, що дозволить зрозуміти всі перспективи.

Огляд екосистеми Samsung


Які переваги дає використання екосистеми?

Кожна нова модель смартфона чи будь-якого гаджета від Samsung з’являється з метою спрощення повсякденного життя людини, яка цінує інноваційні технології. Інтеграція різних пристроїв від Samsung відкриває нові можливості для користувачів, особливо під час виконання кількох задач одночасно. Придбавши техніку з лінійки Samsung Galaxy, ви отримуєте гарантію її взаємодії:

  • Автоматичне перенесення контенту. Вибрані або нещодавно використані програми на смартфоні моментально з'являються на планшеті без необхідності їх закривати, що є зручним для читання статті на більшому екрані.
  • Переключення звуку. За допомогою Bluetooth Low Energy звук може перемикатися між пристроями, що дозволяє, наприклад, перехопити дзвінок на смартфоні під час перегляду фільму на іншому пристрої.
  • Трансляція контенту. Забезпечує можливість трансляції контенту з мобільних телефонів на екрани інших пристроїв з блокуванням надходження повідомлень для збереження приватності.
  • Єдина система керування. Завдяки Multi Control можна керувати декількома пристроями одночасно за допомогою однієї клавіатури чи миші.

Огляд екосистеми Samsung


Як можна використовувати?

Інтеграція різних пристроїв у єдину мережу забезпечує максимальну вигоду з кожного з них:

  • Зручний текстовий ввід. Клавіатури з лінійки Galaxy можна використовувати для швидкого введення тексту на телефоні, перемикаючись між пристроями за допомогою клавіш.
  • Розширений робочий простір. Функція перенесення частини екрану дозволяє розширити можливості роботи і творчості, зокрема за допомогою стилуса S Pen.
  • Синхронізація даних. Samsung Cloud дозволяє оновлювати та зберігати нотатки на всіх гаджетах, забезпечуючи одночасний доступ до них.
  • Управління телевізором. Смартфон може виконувати роль пульта, розширюючи функціональні можливості телевізора.

Таким чином, техніка лінійки Galaxy, яка охоплює смартфони, планшети, ноутбуки, бездротові навушники та смарт-годинники, об'єднана в комплексну екосистему, що забезпечує максимальну зручність та функціональність.