Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

DJI представила новий дрон Air 3

DJI представила новий дрон Air 3

Компанія DJI, світовий лідер у галузі цивільних дронів та креативних камер, сьогодні представила квадрокоптер DJI Air 3, нове потужне доповнення до серії Air із двома основними камерами.

Завдяки ширококутній камері та 3-кратному середньому телеоб'єктиву, він дозволяє більшості користувачів отримати відчуття компресії у своїх знімках та забезпечує середню фокусну відстань більшій кількості ентузіастів аерофотозйомки.

Цей удосконалений універсальний дрон пропонує приголомшливу деталізацію зображення. І напрочуд легко знімає дивовижні кадри за допомогою обох камер, що забезпечують 48-мегапіксельні фотографії та 4K / 60 кадрів за секунду HDR-відео. Час польоту до 46 хвилин, всеспрямоване виявлення перешкод, система передачі HD-відео та багато інших флагманських функцій допоможуть користувачам ще краще освоїти аерофотозйомку.

"DJI Air 3 — це перший безпілотник з нашої серії Air, який пропонує професійні функції, такі як подвійна основна камера і всеспрямоване виявлення перешкод, і водночас зберігає свою легкість з вагою всього 720 грамів для більшої свободи та гнучкості", — сказав він. Фердінанд Вольф, креативний директор DJI.