Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

AirPods Pro: купити зараз або зачекати?

AirPods Pro: купити зараз або зачекати?

Упродовж тривалого часу AirPods Pro вважали найкращими навушниками з правильним співвідношенням між ціною та якістю. Оновлену версію 2-го покоління з покращеним звуком, довшою автономною роботою, а також підтримкою Find My презентували у 2022 році.

AirPods Pro: ціна й характеристики

Чергове оновлення бездротової Bluetooth-гарнітури за прогнозами експертів варто очікувати не раніше 2024-го року. Єдині плітки, які поки з’являються в інтернет-просторі, це те, що команда працює над інноваційним рішенням. Однак подейкують, що це зовсім нові навушники, які не варто порівнювати з AirPods Pro.

Ще один аргумент на користь купівлі — інтеграція з iOS. Наприклад, просторовий звук працює з бібліотекою Apple Music, однак для відтворення відео з цією функцією знадобляться AirPods Pro або AirPods Max.

AirPods Pro: купити зараз або зачекати?

Чи варто зачекати з покупкою?

Можливі причини:

  • Розпродаж. На лінійку AirPods Pro регулярно розповсюджуються знижки. Тому якщо завдання — зекономити, можна трохи зачекати, відстежуючи акційні пропозиції.
  • Купівля доступнішого варіанту. Якщо вам потрібні навушники для активного щоденного користування — варто звернути увагу також на доступніші моделі від Apple, як от Apple AirPods 2Apple AirPods 3 або Beats.

У всіх інших випадках AirPods Pro 2-го покоління — гарне рішення. Отож не варто відкладати покупку, щоб вже завтра насолоджуватися улюбленою музикою та переглядати кіно під час літньої відпустки.

AirPods Pro: купити зараз або зачекати?