Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Xiaomi презентувала розумний проектор Youth Edition 2S

Xiaomi презентувала розумний проектор Youth Edition 2S

Відомий виробник Xiaomi представив своїми прихильникам новий розумний проектор — модель Projector Youth Edition 2S, який є частиною їх асортименту інноваційної техніки. Ця модель характеризується компактними розмірами, високою яскравістю та здатністю відтворювати зображення з роздільною здатністю 1080p.

Проектор оснащений чіпом Amlogic T982, має 2 Гб оперативної та 16 Гб внутрішньої пам'яті, а також використовує технологію DLP для цифрової оптичної обробки. Новинка видає пікову яскравість у 500 люмен ANSI, підтримує роздільну здатність 1080p (сумісний з 4K) та HDR 10+, автоматичну корекцію всеспрямованих рухів та технологію MEMC для компенсації руху.

Xiaomi презентувала розумний проектор Youth Edition 2S


Штучний інтелект у проекторі відповідає за оптимізацію якості зображення, а аудіосистема Dolby забезпечує якісний звук. Пристрій також захищає очі користувача від шкідливого синього світла. Інтерфейси містять HDMI 2.1, USB 3.0, аудіовихід та порт для зарядки, а для бездротового з'єднання — Wi-Fi (2,4/5 ГГц) та Bluetooth 5.0. Проектор пропонується за ціною $327.