Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Bang & Olufsen Beolab 8: преміум-динамік нового покоління

Bang & Olufsen Beolab 8: преміум-динамік нового покоління

Відомий бренд Bang&Olufsen розширив свій каталог преміальної аудіопродукції, випустивши ще одну гарячу новинку — бездротові колонки Beolab 8. Нова модель преміум-динаміка може похизуватись оригінальним зовнішнім виглядом, розширеними апаратними функціями та здатністю адаптуватися до звуку, оптимізованого для приміщення.

Акустичні системи Bang & Olufsen Beolab 8 анонсовані на виставці CEDIA Expo 2023 у Денвері, штат Колорадо. Нова акустика Bang & Olufsen Beolab 8 надійде у продаж у США та Європі наприкінці жовтня за ціною від 2500 доларів. Та поки користувачі в приємному очікуванні на новинки — в асортименті мережі магазинів Ябко доступні акустичні системи від популярних брендів за максимально привабливими цінами.

Bang & Olufsen Beolab 8: преміум-динамік нового покоління


Акустична система Beolab 8 має на борту 16-мм твітер, 3-дюймовий середньочастотний динамік і 5,25-дюймовий низькочастотний динамік. Новинку можна використовувати як автономну колонку, підключати через Wi-Fi, Bluetooth чи Powerlink, а також комбінувати з аналогічними моделями чи продуктами інших брендів. За словами виробника, акустика сумісна практично з усіма марками пристроїв, випущеними за останні 30 років.

Інтелектуальна система оптимізує звук з урахуванням особливостей приміщення або простору в якому ви знаходитесь. Крім того, пристрій здатний визначати тип декоративних грат (дерев'яних або тканинних), встановлених на передній частині динаміка, і відповідним чином регулювати звук. Також можна за лічені хвилини виконати ручне налаштування за допомогою мобільної програми, щоб звучання відповідало вашому смаку на всі 1000%.

Bang & Olufsen Beolab 8: преміум-динамік нового покоління


Користувачі також можуть вибрати один із двох режимів: "Вузький" для використання в окремих зонах кімнати або "Широкий" для поширення звуку по всій кімнаті. Світлодіодний індикатор на корпусі динаміка виконаний відображатиме поточний активний режим.

Крім того, за словами виробника, лінійка Beolab 8 буде відповідати концепції Cradle-to-Cradle і, як очікується, отримає відповідні сертифікати. Цей принцип лежить в основі безвідходної технології майбутнього, коли властивості предметів з часом набудуть нової цінності, а застарілі деталі, такі як потокові модулі, можна буде легко замінити на щось нове.