Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Google для українців розробив безплатну програму розвитку

Google для українців розробив безплатну програму розвитку

Google запрошує до участі в новій безкоштовній навчальній програмі "Розвивайте кар'єру із Google Cloud: AI & Data", спеціально розробленій для громадян України. Цей курс має на меті надати учасникам знання та практичні навички в області штучного інтелекту та дати змогу здобути відповідну сертифікацію.

Програма, що триватиме починаючи з 13 лютого й до 31 березня, буде проводитися в онлайн-форматі. Учасникам буде забезпечений гнучкий графік навчання та доступ до всіх необхідних навчальних матеріалів і записів вебінарів на весь час тривання курсу.

У рамках програми всі учасники здобудуть теоретичні знання з сучасних хмарних технологій та отримають досвід реалізації власних проєктів на основі штучного інтелекту. Найкращі студенти матимуть шанс пройти сертифікаційний іспит від Google Cloud.

Google для українців розробив безплатну програму розвитку


Курс розрахований на розробників рівня Junior та Middle, а також на спеціалістів із нерозробницьких сфер, таких як бізнес-аналітики, менеджери, маркетологи. Усі учасники програми отримають безплатний доступ до платформи Google Cloud Skills Boost, безцінний практичний досвід з використання хмарних технологій та можливість отримати ваучери на складання сертифікаційних іспитів.

Після реєстрації учасники отримають всю необхідну інформацію та інструкції щодо участі у вебінарах з провідними експертами у сфері хмарних технологій.

Ця ініціатива від Google є значущим кроком до розвитку навичок у сфері штучного інтелекту серед українців, сприяючи технологічному прогресу країни. Розроблені учасниками проєкти мають потенціал стати ключовими для майбутнього технологічного розвитку України.