Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Google Pixel 8 та Pixel 8 Pro: чим здивували новинки?

Google Pixel 8 та Pixel 8 Pro: чим здивували новинки?

Цього тижня команда корпорації Google представила нові фірмові смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro. Акцентом презентації новинок стали можливості штучного інтелекту та унікальні розробки, що були застосовані при створенні смартфонів для більш корисного індивідуального досвіду. Ці телефони оснащені першими у своєму роді функціями, які працюють на базі Google Tensor G3.



Придивіться до нових телефонів уважніше — вони пропонують не просто красивий дизайн та нові можливості камер. Розробники зазначають, що моделі з покоління Pixel 8 отримають до семи років оновлень програмного забезпечення, включаючи оновлення ОС Android, оновлення безпеки та регулярний апдейт функцій. Таким чином, теоретично, моделі Pixel 8 та Pixel 8 Pro зможуть пройти шлях від Android 14 до Android 21.

Варто відзначити, що лінійка Pixel 8 має класичний для смартфонів Google елегантний дизайн з м’якими силуетами, розкішною металевою обробкою та корпусом, що створений з використанням перероблених матеріалів. Варіант базового Pixel 8 з контурними краями та меншим розміром, ніж Pixel 7 — максимально комфортно лежить у руці.

Флагманський Pixel 8 Pro оснащений найяскравішим дисплеєм 6,7-дюймовим Super Actua. Тож навіть під прямими сонячними променями — контент виглядатиме реалістично, а зображення в форматі Ultra HDR максимально насичено. Загалом за рівнем оснащення новинок — їх можна віднести на один пʼєдестал з цьогорічними флагманами Apple.