Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Huawei готує відповідь Apple Vision Pro: нова гарнітура з флагманським процесором

Huawei готує відповідь Apple Vision Pro: нова гарнітура з флагманським процесором

Huawei активно працює над створенням конкурента для Apple Vision Pro у сегменті гарнітур змішаної реальності. Поки що характеристики нового девайсу залишаються нерозкритими, але, за чутками, він буде оснащений флагманським процесором. Це ставить під сумнів можливість використання Kirin 9000S у цьому AR-шоломі. Нещодавно з'явилась додаткова інформація про дизайнерські рішення майбутнього продукту.

Huawei планує зайняти місце на ринку змішаної реальності, конкуруючи не тільки з Apple, але й з Samsung. Компанія має намір запропонувати більш доступну ціну, ніж $3500 за гарнітуру Apple, щоб стимулювати попит споживачів. Відомо небагато про Huawei AR-гарнітуру, але Мочамад Фаридо в X повідомив про плани колишнього китайського гіганта, які не пов'язані зі смартфонами.

Huawei готує відповідь Apple Vision Pro: нова гарнітура з флагманським процесором


З огляду на те, що Apple Vision Pro працює на процесорі класу M2 Mac та співпроцесорі R1, Huawei потрібно буде розробити щось подібне. Підкреслюється, що компанія прагне до легкого дизайну, при цьому батареї будуть розташовані на гарнітурі ззовні, а за охолодження відповідатиме кулер. У випадку з Apple Vision Pro використовується лише пасивне охолодження.

Також Фаридо вказує, що колишній суббренд Huawei — Honor — також займається розробкою AR-гарнітури, хоча деталі її дизайну та апаратної частини поки не відомі. Не уточнюється, скільки одиниць AR-гарнітури виробить Huawei. Враховуючи, що Samsung, за повідомленнями, планує випустити всього 30000 одиниць, компанія може виробити приблизно таку ж кількість, якщо попит на AR-гарнітури раптово не зросте.

Очікується, що найближчим часом з'явиться більше інформації про назву та характеристики AR-пристрою від Huawei. Сподіваємося, це спонукатиме Apple також розвивати свою версію та пропонувати її не лише для заможних споживачів.