Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 16 Pro отримає оновлення камери та новий дисплей

iPhone 16 Pro отримає оновлення камери та новий дисплей

Анонс флагмана 2023 року — iPhone 15 відбудеться лише восени, але мережею вже ширяться чутки та інформація про те, яким буде майбутній Apple iPhone 16 Pro.

Одні з перших чуток про оснащення майбутнього смартфона Епл зʼявились у китайській соціальній мережі Weibo та надходили від користувачів, які заявляли, що отримали інформацію від інсайдерів, що працюють в галузі. Також зʼявились кілька інших повідомлень про те, що моделі ‌iPhone 16‌ Pro матимуть більші дисплеї та ще більше внутрішнього простору для компонентів, включаючи систему перископічної телефотокамери.

Також, раніше Марк Гурман з Bloomberg заявив, що більший розмір моделей ‌iPhone 16‌ Pro може допомогти покращити апаратне забезпечення камери або збільшити розміри батареї. Гурман підтверджує повідомлення про плани Apple збільшити розмір дисплея двох моделей iPhone "Pro". Очікується, що майбутні моделі будуть оснащені екранами, "на пару десятих дюймів по діагоналі" більше, ніж актуальні покоління.

iPhone 16 Pro отримає оновлення камери та новий дисплей


Як зазначають джерела, iPhone 15 Pro Max вперше матиме камеру-перископ, але ця функція буде ексклюзивною лише для більшої моделі преміум-класу. Збільшення розміру майбутніх флагманів частково пов’язане з потребою у додатковому внутрішньому просторі для розміщення перископічної камери на меншій моделі Pro.

Крім того, iPhone 16 Pro Max або, можливо, iPhone 16 Ultra, матиме на 12% більший 1/1,14-дюймовий сенсор основної камери. Для порівняння, поточні iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max мають сенсори розміром 1/1,28 дюйма. Ця інформація підтверджується надійним джерелом витоків у Twitter «ShrimpApplePro». Введення більшого датчика камери може принести кілька переваг основній камері iPhone, покращивши динамічний діапазон, можливості розмиття фону та зйомку в умовах слабкого освітлення.

Джерело: MacRumors