Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Камера Samsung Galaxy S24 Ultra: поліпшення, які прогнозуються

Камера Samsung Galaxy S24 Ultra: поліпшення, які прогнозуються

Після випуску Galaxy S24 Samsung випустила оновлення програмного забезпечення для розв’язання деяких проблем з камерою, але не всі суттєві недоліки були виправлені. Додаткове покращення камери очікується у майбутніх оновленнях. @UniverseIce повідомив, що Samsung планує випустити нове оновлення для Galaxy S24 Ultra, щоб усунути решту проблем з наявною камерою, зокрема якість зуму, корекцію балансу білого та усунення небажаного червоного відтінку на певних фото. Точна дата випуску оновлення не вказана, але очікується, що воно з’явиться у травні або червні 2024 року.

Камера Samsung Galaxy S24 Ultra: поліпшення, які прогнозуються


В останньому оновленні Samsung вже виправила існуючі проблеми з точністю експозиції та балансу білого. Покращено якість зображень при проблемному освітленні та точність передачі кольору в режимі Expert RAW, а також збільшено чіткість тексту на фото з великим збільшенням. Функція Instant Slo Mo тепер підтримує відео зі співвідношенням сторін 1:1 та роздільною здатністю 480x480 пікселів.

Крім того, Samsung покращила якість зображення в моделях Galaxy S24 та Galaxy S24+ і перейшла на більш природні кольори та обробку в Galaxy S23 Ultra за допомогою оновлення One UI 6.1, випущеного на минулому тижні.