Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Коли вийде гра GTA 6: анонс від Rockstar розкриває таємниці

Коли вийде гра GTA 6: анонс від Rockstar розкриває таємниці

Студія розробників відеоігор Rockstar Games планує цього тижня оголосити нову гру з серії Grand Theft Auto для PlayStation 5, з першим трейлером, який очікується випустити у грудні, як стало відомо від джерел, близьких до планів компанії, які поділилися інформацією з виданням Bloomberg.

Грудень був обраний для дебюту трейлера не випадково, адже він збігається з 25-річчям заснування компанії Rockstar. Є припущення, що трейлер може бути представлений під час церемонії нагородження в галузі відеоігор The Game Awards, яка відбудеться 7 грудня.

Ігровий інсайдер MarxxChris також висловив припущення про скорий анонс GTA 6, згадавши про аналогічний часовий проміжок. Він зазначив, що реліз гри може відбутися через рік після її офіційного анонсу, тобто восени 2024 року.

Коли вийде гра GTA 6: анонс від Rockstar розкриває таємниці


Поки що не було офіційного підтвердження від самої Rockstar Games, але з огляду на те, що з моменту випуску Grand Theft Auto V минуло вже 10 років, можна з великою часткою впевненості очікувати швидкої заяви щодо довгоочікуваного продовження.

Додамо, що Rockstar Games раніше вже підтвердила розробку шостої частини, хоча й не розкрила жодних подробиць.

Щодо GTA 6, за чутками та витоками, очікується, що серія повернеться до Vice City, ігрового аналогу Майамі. Одним з ключових персонажів стане жінка, а другим – чоловік, які втілюватимуть сучасну версію Бонні та Клайда.

При випуску Grand Theft Auto VI очікується, що гра буде має помірні масштаби, які планується розширювати за допомогою оновлень. Розробники прагнуть оновлювати та доповнювати гру, надихаючись Fortnite.

У вересні 2022 року сталася велика утечка інформації про GTA 6, в мережу були викладені кадри з геймплею та скріншоти. Rockstar згодом підтвердила цю утечку. Матеріали також містили згадки про девелоперський комплект PS4, проте чи буде гра доступною на попередньому поколінні консолей, поки не ясно.