Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Концепт AirPods Max 2 в стилі Vision Pro представили в мережі

Концепт AirPods Max 2 в стилі Vision Pro представили в мережі

Концепт AirPods Max другого покоління у стилі Vision Pro, опублікував в мережі Паркер Ортолані. Напрочуд вдала візуалізація викликала шквал обговорень та припущень про майбутнє лінійки повнорозмірних безпровідних навушників AirPods Max від Apple.

Фактично, першому поколінню вже більш як два з половиною роки, тому зараз саме час замислитись розробникам про оновлення модельного ряду та анонс нових пристроїв. Особливо з погляду на те, що зʼявились нові функції програмного забезпечення. 

Концепт AirPods Max 2 в стилі Vision Pro представили в мережі


У концепції Паркера — існуючий обідок Apple AirPods Max замінили на щось схоже на ремінець від Vision Pro, включаючи спеціальний диск для регулювання посадки. Це зробить модель більш зручною та дихаючою. Використання оголов'я Vision Pro також може зробити конструкцію AirPods Max складною, на відміну від першого покоління. Це змінить один з найбільш суперечливих аспектів дизайну AirPods Max, а також може прокласти шлях до оновленого чохла для заряджання.

І нарешті: нові кольори. Концепт Паркера демонструє AirPods Max у вже знайомих нам кольорах, які перегукуються з новими MacBook Air 15 M2 2023, що були представлені під час WWDC 2023.

Концепт AirPods Max 2 в стилі Vision Pro представили в мережі


Щодо програмного та технічного оснащення — інформації поки не багато. Та оскільки творці з Купертіно оголосили про низку нових функцій для AirPods на WWDC цього року — цілком ймовірно, що вони зʼявляться в наступному поколінні AirPods Max. Чи покажуть нам новинку вже цієї осені? Поки не відомо, проте варто очікувати на анонс оновленої версії гарнітури вже найближчими місяцями.

Джерело: 9to5mac