Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Meta анонсувала оновлення Facebook та Instagram для захисту безпеки дітей

Meta анонсувала оновлення Facebook та Instagram для захисту безпеки дітей

Корпорація Meta, яка є власником найпопулярніших соцмереж Facebook та Instagram, анонсує важливі зміни в політиці обміну повідомленнями між користувачами, особливо стосовно неповнолітніх. За повідомленнями Tech Crunch, згідно з новими оновленнями, дорослим буде заборонено надсилати повідомлення користувачам соцмережі віком до 16 років (в окремих країнах ця межа може становити й до 18 років!). Це відноситься як до Facebook та Instagram, так і до Messenger. Наймолодші користувачі будуть мати можливість отримувати повідомлення лише від друзів на Facebook або від контактів, які вже є в їхньому списку.

Meta також оголосила про впровадження поліпшеного батьківського контролю, який надає батькам більше інструментів для контролю над конфіденційністю та безпекою своїх дітей в інтернеті.

Meta анонсувала оновлення Facebook та Instagram для захисту безпеки дітей


Новинкою також є функція, яка має захистити підлітків від неприйнятного контенту в особистих повідомленнях, навіть у зашифрованих чатах. Ця функція є важливим засобом гарантування безпеки та контролю над змістом, який юні користувачі можуть бачити.

Meta вже раніше впроваджувала інструменти батьківського контролю для Instagram у 2022 році, і це оновлення є частиною більшого зусилля компанії з покращення безпеки та конфіденційності дітей на її платформах.

Компанія також планує приховувати більше контенту від підлітків на платформах Instagram та Facebook. Ці кроки призначені забезпечити безпечне та контрольоване використання платформами для молодших користувачів, допомогти їм уникнути небезпеки та недоречного контенту.