Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Microsoft продемонстрував застосунок, розрахований на пристрої Apple

Microsoft продемонстрував застосунок, розрахований на пристрої Apple

Компанія Microsoft оголосила про запуск нової програми для Apple-пристроїв. Вони розробили додаток з революційною функціональністю Windows App, який дозволяє використовувати набір програм Windows 365 на таких пристоях, як iPhone, iPad та Mac від Apple. Цей додаток надає повний доступ до операційних систем Windows 11 та Windows 10. На даний момент додаток доступний лише для деяких бізнес-користувачів у екосистемі Майкрософт, але планується його масштабний запуск, як заявило видання The Verge.

Застосунок служить порталом для стримінгу та доступу до хмарних версій Windows з віддалених ПК, Microsoft Dev Box, Azure Virtual Desktop, Windows 365 та інших служб віддаленого доступу від Microsoft.

Microsoft продемонстрував застосунок, розрахований на пристрої Apple


За допомогою нового застосунку можна керувати різними пристроями, в тому числі моніторами, аудіообладнанням, вебкамерами, встановленими принтерами та засобами зберігання даних.

Microsoft зазначає, що їхня програма дозволяє використовувати ОС на різних типах пристроїв та платформ, включаючи настільні ПК, ноутбуки, планшети та сучасні смартфони, а також через веб-браузер. При використанні веб-браузера на ПК або ноутбуці можна підключатися без завантаження додаткового програмного забезпечення.

The Verge розглядає це рішення, як знак розширення амбіцій корпорації у напрямку переходу Windows до хмарних сервісів.

Том Воррен, який є старшим редактором The Verge, вважає, що застосунок може стати основою для повного доступу до хмарних ПК і програм для Windows на пристроях, які не використовують операційну систему Microsoft.

Нещодавно, в кінці вересня, компанія випустила значне оновлення для Windows 11, яке включало удосконаленого ШІ-помічника Copilot, оновлений «Провідник файлів», покращений Paint та інше.