Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Nintendo Switch 2 показали на Gamescom

Nintendo Switch 2 показали на Gamescom

Привіт, ЯбкоДрузі! Чи є серед вас поціновувачі, які вже мають у своєму арсеналі портативну ігрову приставку Nintendo Switch? Як повідомляють джерела та популярні інсайдери — зовсім скоро на нас може чекати анонс нового покоління портативних консолей Nintendo з вражаючими оновленнями та важливими нововведеннями.

Наприкінці серпня низка відомих інсайдерів та аналітиків, а також Джез Корден з Windows Central повідомили, що Nintendo могла продемонструвати доволі вражаючу версію наступника своєї нинішньої консолі Nintendo Switch деяким довіреним розробникам на виставці Gamescom 2023. Цю інформацію підтвердили кілька великих ЗМІ, включаючи Eurogamer.

Nintendo Switch 2 показали на Gamescom


Відзначимо, що напередодні також повідомлялось, що компанія планує випустити нову консоль Nintendo Switch 2 уже в 2024 році. Поки що, портативна приставка Нінтендо Світч офіційно не анонсована, проте після виходу консолі — ви зможете купити Nintendo Switch 2 у мережі магазинів Ябко.

У інформації, якою поділились джерела, зазначається, що Nintendo демонструвала своїм партнерам технічні можливості нової консолі. Відзначається, що у якості технодемо було продемонстровано покращену версію The Legend of Zelda: Breath of the Wild, яка спеціально зроблена для демонстрації нових можливостей консолі. декілька ігор. Серед інших демо, на новій Switch запустили The Matrix Awakens на основі Unreal Engine 5, з активованим апскейлом Nvidia DLSS та рейтрейсингом (трасуванням променів).