Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Nintendo Switch 2 вийде восени 2024 року

Nintendo Switch 2 вийде восени 2024 року

У мережі з'явилися свіжі подробиці майбутньої консолі Nintendo, яку всі називають Switch 2. Деталями поділився користувач Discord з ніком SoldierDelta, який раніше працював з авторитетним інсайдером The Snitch. Повідомляється, що у минулому саме SoldierDelta розкрив деталі екшену Rise of the Ronin, а також поділився інформацією щодо розробки доповнення до God of War: Ragnarok.

За даними SoldierDelta, нова портативна ігрова консоль Nintendo Switch отримає дві версії: стандартну та цифрову. Тобто доступніша версія не підтримуватиме фізичні носії, а лише цифрові версії ігор.

На даному етапі офіційна назва консолі тримається в секреті, але в компанії вона відома під кодовою назвою NG. Тепер головне — ціна та дата виходу. Як діляться джерела — продаж повинен розпочатися 24 вересня 2024 року, але можливе перенесення на перші числа листопада. Залежно від моделі консоль буде коштувати $400 або $449.

За словами журналістів, а також деяких інсайдерів, команда Nintendo вже провела закриту презентацію консолі та продемонструвала кілька ігор. І як поділилися деякі із джерел у мережі — Switch 2 нібито вийшла настільки потужною, що навіть здатна запустити The Matrix Awakens.

Nintendo Switch 2 вийде восени 2024 року