Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Samsung Electronics анонсує роботи-пилососи з AI

Samsung Electronics анонсує роботи-пилососи з AI

Samsung Electronics Co., Ltd. планує представити на виставці CES 2024 свою новітню лінійку роботів-пилососів Bespoke Jet Bot Combo. Ці роботи-пилососи оснащені штучним інтелектом (AI), мийними щітками та функцією парового очищення, що обіцяє значно спростити процес вологого прибирання в домогосподарствах.

Bespoke Jet Bot Combo, робот-пилосос із функцією відпарювання, використовує розширені функції на основі AI, щоб покращити прибирання. Bespoke Jet Bot AI+ впроваджує здатність розпізнавати більшу кількість об’єктів за допомогою 3D-сенсора.

Samsung Electronics анонсує роботи-пилососи з AI


Одним із покращень є також здатність розпізнавати об’єкти та плями на підлозі. Пилосос автоматично виявляє зони для прибирання та встановлює «заборонені зони», які необхідно уникати, наприклад, ванну кімнату чи вхід. Коли виявляється пляма, Bespoke Jet Bot Combo повертається на станцію, нагріває насадки за допомогою пари та води з високою температурою, а потім повертається до зони забруднення для її очищення.

Завдяки насадкам, що обертаються зі швидкістю 170 об/хв, робот-пилосос може ефективно видаляти навіть застарілі плями.

Після прибирання станція забезпечує 3-ступеневу систему повного очищення насадок для вологого прибирання. Вона включає миття губок та очищення парою, запобігаючи неприємним запахам, та висушування гарячим повітрям.

Відвідувачі виставки CES® 2024 матимуть змогу особисто ознайомитися з новим роботом-пилососом Bespoke Jet Bot Combo, відвідавши стенд Samsung. Наразі робот перебуває на стадії розробки, і можливі зміни його функцій до моменту випуску.