Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чому варто купити Apple Pencil USB-C?

Чому варто купити Apple Pencil USB-C?

Оновлений Apple Pencil з портом USB-C — необхідний аксесуар в арсеналі кожного власника iPad, адже використовує спільний із планшетом зарядний кабель USB-C, що вже встиг стати загальноприйнятим стандартом ринку.

Як і раніше, в цій версії Pencil Apple продумали все до найменших дрібниць. Матова поверхня з вбудованою магнітною смужкою є приємною на дотик та практичною у використанні, дозволяючи одним рухом прикріпити аксесуар до бокової панелі планшета для зберігання.

Надзвичайна піксельна точність, низька затримка введення та чутливість до нахилу Apple Pencil USB-C дарує користувачам ще більше свободи при роботі, навчанні чи створенні нових творів цифрового мистецтва, дозволяючи бездоганно відтворити плід уяви на екрані.

Чому варто купити Apple Pencil USB-C?

Особливості Apple Pencil USB-C:

  • Точність до пікселя. Пишіть та малюйте з ідеальною точністю.
  • Нульова затримка. Працює так же гладко, як і ручка по папері.
  • Урахування нахилу. Використання аксесуара під кутом дозволяє затінювати певні зони малюнка або використовувати інші спеціальні ефекти.
  • Магнітне кріплення до iPad.
  • Підтримка Apple Pencil Hover при використанні з iPad Pro.

Чому варто купити Apple Pencil USB-C?

Apple Pencil USB-C є найдоступнішим серед 3 представників свого модельного ряду і сумісний з усіма моделями iPad із портом USB-C, у тому числі iPad (10-го покоління), iPad Air (4-го та 5-го поколінь), iPad Pro 11 дюймів (1-го, 2-го, 3-го та 4-го поколінь), iPad Pro 12,9 дюйма (3-го покоління, 4-го, 5-го та 6-го поколінь) і iPad mini (6-е покоління).