Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

SMEG — преміальна побутова техніка Made In Italy

SMEG — преміальна побутова техніка Made In Italy

У маленькому італійському місті Гуасталла, що знаходиться на півночі країни в провінції Реджіо Емілія, Вітторіо Бертаццоні заснував компанію Smeg. Наразі ця компанія є однією з провідних виробників побутової техніки в Італії. Історія підприємницької діяльності сім'ї Бертаццоні сягає 17 століття, коли вони спочатку займались ковальським ремеслом, а потім перейшли до металургії.
У 1948 році, на тлі економічного піднесення та швидкої урбанізації, було відкрито металургійний завод Smeg, назва якого походить від італійської абревіатури Smalteria Metallurgica Emiliana Guastalla, що означає "Металургійна фабрика Емілія Гуасталла". В період значних соціальних змін, Smeg почала виробляти побутову техніку, яка відповідала зміненим технологічним вимогам та побутовим потребам.

У кінці 1950-х років компанія представила одну з перших газових плит з автоматичним запалюванням, запобіжниками та таймером. В 1963 році почала виробництво пральних та посудомийних машин. У середині 1970-х вже випустила перші вбудовані духові шафи і варильні панелі, а також почала співпрацю з відомими у світі архітекторами та дизайнерами.

Зараз компанія має професійні підрозділи, які виготовляють техніку для ресторанів та готелів, а також медичні інструменти. Компанію веде третє покоління сім'ї Бертаццоні, і назва Smeg все ще відображає свою історичну спадщину.

SMEG — преміальна побутова техніка Made In Italy


В чому особливість асортименту?

Кухонна техніка від SMEG вирізняється оригінальним дизайном, який віддає данину середині минулого століття, вважаючись непідвладним часу. Кожен пристрій розроблений таким чином, щоб ідеально вписуватися у інтер'єр та задовольняти естетичні уподобання та потреби користувачів.

Smeg завжди слідує концепції поєднання високих технологій та ретро-стилю, що робить їхню продукцію особливо впізнаваною. Асортимент продукції містить все необхідне для кухні, від великої побутової техніки до малих приладів. Легендарні холодильники в ретро-стилі 50-х років, нагороджені престижною премією Good Design Award, стали візитною карткою бренду на світовій арені. Стиральні машини мають дизайн, що імітує звичайний шматок меблів, завдяки прихованому барабану за дверцятами.

Крім того, в асортимент входять посудомийні машини, кухонні плити та варильні панелі, що відповідають найвищим стандартам якості та естетики. Менші кухонні прилади, такі як мікрохвильові печі, тостери, кавомашини та міксери, доступні у різноманітній колірній гамі — від класичних чорного, білого і червоного до свіжих відтінків зеленого, бежевого та ніжно-рожевого, додають шарм та оживляють кухонний простір.

Вироби характеризуються відповідною ціною, однак вони варті інвестицій для тих, хто цінує вишуканий дизайн та оригінальність. Ця техніка може стати яскравим акцентом у мінімалістичному або еклектичному дизайні кухні, підкреслюючи сміливий вибір і любов до інновацій. Звичайно, це один з найкращих способів підкреслити власну індивідуальність та перетворити кухню на місце, яке буде примушувати повертатися в нього не тільки за їжею, а й за естетичною дозою задоволення.