Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Sony представила портативну консоль Project Q для стрімінгу

Sony представила портативну консоль Project Q для стрімінгу

24 травня корпорація Sony провела грандіозну подію PlayStation Showcase 2023. Під час заходу анонсовано чимало нових ігор для фірмових консолей PlayStation, які будуть випущені до кінця 2023-го та у наступному році. Окрім того, компанія представила низку нових аксесуарів до приставок PS5.

Пристрій з кодовою назвою Project Q — це нова портативна консоль, яка працює у звʼязці з PlayStation 5. Завдяки Wi-Fi та функції Remote Play гравці зможуть транслювати свої ігри з основної консолі на портативний пристрій та по суті грати будь-де, де є Wi-Fi. Повідомляється, що Project Q порадує геймерів 8-дюймовим ЖК-екраном, роздільною здатністю до 1080p і 60 FPS, а також усіма функціями бездротового контролера DualSense.

Sony представила портативну консоль Project Q для стрімінгу


Разом з цим Sony показала перші офіційні бездротові навушники вставного типу (EarBuds), що забезпечують високоякісний звук на PS5 та PC. Ціна та дата виходу — поки у секреті, а детальніше про обидва пристрої обіцяють розповісти найближчими місяцями.

"Інновації — це наша пристрасть, і це стосується не тільки того, в які ігри ви граєте, але і того, як ви граєте. Пізніше цього року ми випустимо пристрій, який дозволить вам транслювати будь-яку гру з PS5 через Wi-Fi. Внутрішня назва Project Q. Ми з нетерпінням чекаємо на можливість поділитися додатковою інформацією в найближчому майбутньому." — зазначив Джим Райан.