Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Стали доступні нові прошивки для AirPods, Beats та зарядки MagSafe

Стали доступні нові прошивки для AirPods, Beats та зарядки MagSafe

Команда розробників Apple цього тижня випустила низку важливих нових оновлень для всіх актуальних моделей Apple AirPods, а також навушників Beats. Крім того, не залишили без уваги й оригінальну магнітну зарядку MagSafe для Apple iPhone.

Як саме відбувається встановлення оновлення — поки залишається секретом творців з Купертіно, тому вам залишається лише підключити пристрій до iPhone і дочекатися автоматичного оновлення. Варто також зазначити, що команда не надала жодної інформації про прошивку, яка б пояснювала, що нового та що саме виправили.

На цей час доступні нові версії ПЗ:

Щоб перевірити, чи встановлено оновлення — перейдіть у програму «Налаштування» на своєму iPhone і торкніться розділу «Навушники» у верхній частині екрана. Якщо ваші навушники не оновлювалися, помістіть їх біля пристрою Apple у зарядному футлярі, щоб процес завантаження й інсталяції ПЗ завершився успішно.

Ця версія програмного забезпечення, швидше за все, покращить продуктивність і виправить усі існуючі помилки у вашому пристрої. Щоб уникнути будь-яких проблем, користувачам Apple рекомендується переконатися, що на їх iPhone або iPad встановлено останню версію програмного забезпечення.

Стали доступні нові прошивки для AirPods, Beats та зарядки MagSafe