Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як працює фен Dyson?

Як працює фен Dyson?

Фен Dyson — мрія мільйонів дівчат у всьому світі, які цінують не тільки красу, а й власний комфорт. Цей пристрій для укладки волосся вважається створив справжню революцію в своїй сфері та став ознакою достатку. Саме ним користуються у всіх найкращих салонах, спа-центрах та перукарнях. Але що саме робить Dyson фен таким унікальним? Далі спробуємо дати відповідь на це доволі цікаве питання, яке займає увагу красунечок.

Фен Dyson


Які технології роблять пристрій унікальним?

Першою чергою варто відзначити інноваційний на патентований дизайн пристрою, зокрема, розташування двигуна у ручці. Завдяки такому інженерному рішенню вага рівномірно розподіляється в руці, а отже вона не втомлюється навіть якщо над укладкою неслухняного волосся довелось гарно попрацювати. Ергономіка пристрою дійсно відповідає професійним стандартам, що відразу ж відчувається!

Потужність двигуна — те, в чому цей фен не має рівних! Даний показник значно перевищує аналоги від інших виробників. Це стало можливим завдяки використанню технології Air Multiplier. Остання забезпечує сильний потік повітря, достатній для того, щоб висушити волосся за якісь лічені хвилини. При цьому працює фен тихо, без зайвого шуму, тому можна навіть розмовляти телефоном.

Система інтелектуального управління температурою Intelligent Heat Control здатна автоматично вимірювати температуру вихідного повітря, контролюючи, щоб вона не піднімалася вище 150 градусів Цельсія. Таким чином, забезпечується максимальний захист волосся від перегріву та можливих пошкоджень. Потік теплого повітря заряджається негативними іонами, що знімає статичну напругу з волосся, в результаті чого волосся не електризується, не пушиться і не піднімається в різні боки.

Купити фен Dyson


Різноманіття насадок, які йдуть у комплекті до фена Dyson — окремий привід для компліментів інженерам! Вони дозволяють створювати різні укладки з легкістю та максимальним комфортом на професійному рівні. Насадка для регулювання напрямку потоку допомагає укладати волосся у потрібному напрямку без використання косметичних засобів, насадка-концентратор працює з кожним локоном окремо, не торкаючись основної маси волосся, а насадка-дифузор розсіює повітря навколо прядей, формуючи завитки, які ідеально підходить для кучерявого волосся. А от насадка-розчіска призначена для в'юнких або пошкодженого волосся.

Отож, як бачимо, фен Dyson суттєво відрізняється від конкурентів, адже пропонує кардинально новий підхід до процесу догляду за волоссям. З ним укладка стає швидкою, безпечною, відрізняється захистом волосся від будь-яких пошкоджень, зберігає його природний блиск.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ