Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Привіт, Siri! AirPods 2 вже тут!

Привіт, Siri! AirPods 2 вже тут!

Корпорація Apple анонсувала запуск продажів другого покоління AirPods з чіпом H1, який забезпечує повноцінне функціонування "Привіт, Siri!" та футляром з підтримкою безпровідної зарядки. Несподівано, що тут скажеш!

Привіт, Siri! AirPods 2 вже тут!

Весь тиждень перед презентацією ми спостерігаємо за активним оновленням асортименту продукції Apple на сайті корпорації. У понеділок ми познайомились — iPad, вівторок приніс нам свіженькі iMac,  а середа потішила AirPods 2 та весняною лінійкою аксесуарів для Apple Watch й новим кольором Smart Battery Case.

Привіт, Siri! AirPods 2 вже тут!

На сайті корпорації доступні три варіанти для покупки: комплект навушників та кейсу з підтримкою безпровідної зарядки, комплект оновлених навушників та звичайного зарядного кейсу і кейс з підтримкою безпровідної зарядки. Дизайн AirPods 2 ідентичний першому поколінню, а от "начинка стала смачнішою", відповідно й вартість зросла.

Привіт, Siri! AirPods 2 вже тут!

Нове покоління може похизуватись на 50% вищою автономністю (працюватимуть на годину довше в режимі відтворення музики), а також попрацювали над якістю відтворення аудіоконтенту. Отож, оновлення досить таки вартісне і варте уваги!