Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Проект закрили, а торгову марку Air Power зареєстрували. Навіщо?

Проект закрили, а торгову марку Air Power зареєстрували. Навіщо?


AirPower — бездротова зарядка, проект якої було анонсовано ще восени 2017 року. Компанія Apple повідомила, що аксесуар вийде вже наступного року. Проте, через півтора року плідної праці та невпинних старань, компанія таки відмовляється від своїх намірів. Віце-президент корпорації заявив, що … всі спроби були марними, як вони не старались, але зарядний пристрій не відповідав стандартам компанії, адже знаємо, що вони неабиякі високі. У зв'язку з цим, проект було згорнуто остаточно. Проте, несподівано для всіх, декілька днів тому, стало відомо, що «яблучна» компанія зареєструвала торгову марку — AirPower. Історія отримала несподіване продовження? Чому та для чого?


Проект закрили, а торгову марку Air Power зареєстрували. Навіщо?


Компанія спершу оголошує про закриття проекту, а вже через декілька місяців реєструє торговий знак. Ймовірно, це було зроблено для того, аби поки проект відклали «у довгий ящик» ніхто не поцупив назву та не почав її використовувати. Проте, можливо у недалекому майбутньому, корпорація таки перезавантажить проект бездротового зарядного пристрою.


Проект закрили, а торгову марку Air Power зареєстрували. Навіщо?


Здавалось, геніальна ідея. Пристрій, який здатен зарядити одночасно три гаджети, навіть незважаючи на місце розташування. Тоді чому проект таки провалився? Адже ніхто з конкурентів не придумав нічого схожого. Проте, у ході тестувань з’ясувалось, що пристрій зовсім не пристосований для повсякденного користування. Він сильно нагрівався, чим міг завдати шкоди іншим гаджетам. Отже, був надто небезпечним для використання. На жаль, наразі інженерам так і не вдалось впоратись iз цими проблемами. Будемо чекати нової сторінки в цій історії. Адже такий пристрій справді нам необхідний.