Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

AirPods — Bounce — Apple. Реклама для Apple, яку знімали в Україні!

AirPods — Bounce — Apple. Реклама для Apple, яку знімали в Україні!


Ябко Друзі, а ви вже бачили рекламу навушників AirPods від компанії Apple? Ні? Тоді чого ви чекаєте? Аби ви точно переглянули, варто зауважити, що відзняли ролик у чарівному місті — Київ. Так-так, рекламу для американської корпорації знімали в Україні. І це вже вдруге.


Ідея ролика належить рекламній агенції TBWA \ Media Arts Lab. А от процесом зйомок займалась компанія Pulse Films. Режисером реклами став Оскар Хадсон. Молодий, прогресивний спеціаліст, який в минулому році у Каннах отримав нагороду для молодих режисерів.


Відео демонструє те, як герой виходить гуляти містом, і, одягнувши навушники від компанії Apple, отримує здатність стрибати поверхнями так, наче навколо батути, а не звичні предмети. Навіть під час різних трюків AirPods надійно сидять у вухах.


Спочатку відео мало бути в кольорі, проте у світ воно вийшло в чорно-білих тонах. Думаємо, що це було зроблено для того, аби не відволікати глядача від основної ідеї ролика.

AirPods — Bounce — Apple. Реклама для Apple, яку знімали в Україні!Маємо для вас ще приємні новини, адже саме зараз на нашому сайті можна придбати навушники AirPods 2 за дууууже приємною ціною. Замовити новенькі AirPods 2 можна на сайті ЯБКО, або у магазині ЯБКО у вашому місті. Також, у нас ви можете одразу підібрати захисний чохол для кейсу ваших навушників. Оригінальні аксесуари для AirPods доступні у широкому асортименті на будь-який смак та гаманець, а придбати їх можна у мережі магазинів ЯБКО.