Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple оголосила дату представлення нових продуктів

Apple оголосила дату представлення нових продуктів

Нарешті яблучна команда оголосила дату проведення щорічного осіннього представлення Apple Event. Офіційна презентація запланована на 15 вересня о 20:00 за київським часом. Знайомство з інноваційною продукцією пройде в межах Apple Park. Оскільки журналісти досі не отримали офіційного запрошення на щорічну подію, авторитетні джерела подейкують, що запланований захід пройде в онлайн-форматі через суворі карантинні обмеження. Загадкою залишається формат представлення — реальна трансляція чи попередньо підготовлений запис. 


Ввечері Марк Гурман додав, що команда Apple не планує презентувати новий iPhone 12, адже той побачить світ аж наприкінці жовтня. На щорічному представленні продемонструють лише оновлений iPad та Apple Watch. Нагадаємо, що прихильні користувачі очікують на кілька нових продуктів:

— Інноваційний iPhone 12 (модельний ряд нараховуватиме 4 оновлені варіанти);

— Імовірний бюджетний аналог професійного iPad Air;

— Компактний Apple Watch 6-го покоління.


Apple оголосила дату представлення нових продуктів


Інсайдери також прогнозують народження повнорозмірної гарнітури AirPods Studio, спеціалізованих тегів AirTag, ергономічної версії HomePod.


Ще одне важливе оновлення — випуск iPadOS 14, macOS 11, tvOS 14, watchOS 7, Big Sur. Відомо, що iPhone 12 надійде в продаж пізніше, ніж зазвичай. Авторитетні джерела пов’язують таке рішення з прогресуванням пандемії Covid-19, хоча представники Apple ніяк не прокоментували таку заяву.