Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Watch і врятоване життя. Відео!

Apple Watch і врятоване життя. Відео!

Ми вже не однократно зустрічали на просторах інтернету історії про те, як смарт-годинники компанії Apple тим чи іншим чином рятували людям життя. І от цього тижня корпорація опублікувала на своєму YouTube каналі зворушливі відео в яких розповідаються ці історії. Головні герої відеороликів розповіли про ситуації коли гаджет допоміг їм дізнатися про приховані проблеми зі здоров'ям або викликав службу порятунку у критичний момент.

Офіційний релізом watchOS 5.1.2 на Apple Watch Series 4 з функцією ЕКГ якраз співпав з публікацією відеороликів. Функція ЕКГ була презентована на осінній презентації нової лінійки годинників. І відтепер, разом з оновленням вона буде повноцінно працювати (нажаль, поки лише на території США) Для отримання даних про стан здоров'я користувачам досить натиснути на цифрове коліщатко «Digital Crown» і зачекати близько 30 секунд, допоки система просканує електричні імпульси пальця.

Apple Watch - це перший пристрій, який отримав дозвіл FDA для повноцінного відстежування показників ЕКГ. На жаль, таке феноменальне та круте нововведення поки доступно лише для жителів США. Чи буде опція доступною в інших країнах поки достеменно не відомо.